Jo a tie svorky sú elektikárské ale to isté je nabídke Tuning obchodu a vlastne som rád že som to odskúšal tak lacno
 Jo a tie svorky sú elektikárské ale to isté je nabídke Tuning obchodu a vlastne som rád že som to odskúšal tak lacno  
Moderátor: Blue Lanos

Podložky zadarmiko to je perfiš a dokonca som doteraz musel meniť skrutky lebo na letných mám dlhšie a to sa teraz hodí
 Podložky zadarmiko to je perfiš a dokonca som doteraz musel meniť skrutky lebo na letných mám dlhšie a to sa teraz hodí   Jo a pokud ma vyjdú pružiny do 100€ tak je zoberiem už som našiel presne tieto maxinoxi v PL a aj v CZ sú už lacnejšie ale to nechám po vianociach
 Jo a pokud ma vyjdú pružiny do 100€ tak je zoberiem už som našiel presne tieto maxinoxi v PL a aj v CZ sú už lacnejšie ale to nechám po vianociach  
 a dýchá sa jej perfektne
  a dýchá sa jej perfektne   Takže zhrnutie - fakt tren filter nadvihol ťah motora už od spodu ono vlastne je to podobné ako keď sa vymení klasický papierák ale to to je troška silnejšie no všetko sa ješte ukáže na dlhšej ceste ale som rád že je tam lebo mne už by uplne stačila úspora pri výmenách a to že je lepší to je len jeho plus
 Takže zhrnutie - fakt tren filter nadvihol ťah motora už od spodu ono vlastne je to podobné ako keď sa vymení klasický papierák ale to to je troška silnejšie no všetko sa ješte ukáže na dlhšej ceste ale som rád že je tam lebo mne už by uplne stačila úspora pri výmenách a to že je lepší to je len jeho plus  
 ) len začínám mať myndráky lebo je taký suchý až to vyzerá blbo ale som rád že tým že tam neteče olej sa neusazuje prach a ješte som opravil spodné plasty takže mám pokoj a len ho občas pri kontrole oleja či nemrzky opráším a je vystarané
 ) len začínám mať myndráky lebo je taký suchý až to vyzerá blbo ale som rád že tým že tam neteče olej sa neusazuje prach a ješte som opravil spodné plasty takže mám pokoj a len ho občas pri kontrole oleja či nemrzky opráším a je vystarané   Čo by som pre nu neurobil
 Čo by som pre nu neurobil   

Peháčku,že by návrat k tuzingu?-peha- píše:Janko bez obav ten už mám vyrezaný od Manína

Jo na budúcí týžden idem zrezať jedny pružiny a skúsim to tak lebo to to som už aplikoval skoro na všetkých moji autách
Já jej ten čumáček dolu dostanem aj keby........

Ty třměny na snížení jsou uplně jiné,než máš ty,proto ti to bouchá!
 Ty třměny na snížení jsou uplně jiné,než máš ty,proto ti to bouchá! 

Ale neviem kde som to videl no bolo to hrozné
 Ale neviem kde som to videl no bolo to hrozné   

ale neber to vážne je to sranda no ale Já by som ju nechal tak
 ale neber to vážne je to sranda no ale Já by som ju nechal tak  

Musim udělat fotky,aby ji taky viděl bývalý majitel,jak pěkně se o ni staram.
 Musim udělat fotky,aby ji taky viděl bývalý majitel,jak pěkně se o ni staram.  

Ale když ted je venku tak hnusně a bude ještě hůř
  Ale když ted je venku tak hnusně a bude ještě hůř  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |