Vojto, aby jsi špatně nedopadlVojta píše:A víno (i slivovici) tady mají fakt MŇAM.

http://www.youtube.com/watch?v=03OPcn80Uzs
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Vojto, aby jsi špatně nedopadlVojta píše:A víno (i slivovici) tady mají fakt MŇAM.

Nevidím důvod proč je tu takový rozruch kvůli jedné reklamě!Osobně reklamy jsou a budou a nikomu žádnou nezávidímVojta píše:Teď se to tady zbytečně dohaduje kvůli nějaké reklamě..... Jak už jsem psal - naprosto souhlasím s Miloshovým postupem. Pokud někdo má o slevy eminentní zájem, ať si založí své fórum, stará se o ně, financuje je a pak může poskytovat reklamy za slevu....
 Tady tyto tři reklamy jsou placené pro forum či lidi a kdo je kdy použil a nebo měl z nich nějaký užitek?(krom zaplacení nákladu na web...)Tato tak zvaná reklama od p.Horečky, která tu byla zadarmo pro lidi tak ji aspoń někdo využil
 Tady tyto tři reklamy jsou placené pro forum či lidi a kdo je kdy použil a nebo měl z nich nějaký užitek?(krom zaplacení nákladu na web...)Tato tak zvaná reklama od p.Horečky, která tu byla zadarmo pro lidi tak ji aspoń někdo využil   Neznamená přece, že z každé reklamy musím mít jen zisk , ale i jméno fora a spokojenost lidí by měl být zájem i když ji též všichni nevyužijí
 Neznamená přece, že z každé reklamy musím mít jen zisk , ale i jméno fora a spokojenost lidí by měl být zájem i když ji též všichni nevyužijí  

Ale Já mám radši Superbíky a juchú dostaneme teraz nového s bielou kožou to bude frajej
 Ale Já mám radši Superbíky a juchú dostaneme teraz nového s bielou kožou to bude frajej  už máme jeden Eleganz a toho mám radši ako 2,5 ten síce vládne motorom ale je len v základe takže Suprík je docela podarená Oktávka
 už máme jeden Eleganz a toho mám radši ako 2,5 ten síce vládne motorom ale je len v základe takže Suprík je docela podarená Oktávka  

Už po 3 mám překročenej počet pokusů k přihlášení.
 Už po 3 mám překročenej počet pokusů k přihlášení.  

Teraz musím zaklopať sa to ustálilo a zasa ma prihlasuje ako to bolo pred tým tedy automaticky
 Teraz musím zaklopať sa to ustálilo a zasa ma prihlasuje ako to bolo pred tým tedy automaticky  
Jenže já už to mam po 3!-peha- píše:Jo aj mne to robilo,písal som aj Mildovi lebo asi pred mesiacom som sa nevedel prihlásiť lebo to stále písalo že bol prekročený limit prihláseniaTeraz musím zaklopať sa to ustálilo a zasa ma prihlasuje ako to bolo pred tým tedy automaticky

mal som zo 5 zlých no na samom spodku mi to vyhodilo neaké čisla té som odpísal do toho riadku a potom ma to už prihlásilo
 mal som zo 5 zlých no na samom spodku mi to vyhodilo neaké čisla té som odpísal do toho riadku a potom ma to už prihlásilo 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |