Som happy a hneď ako mi zavolá že má cenník si ho idem zarezervovať
Moderátor: Blue Lanos

Ja som sa ho priamo na to pýtal... povedal že ztiaľ to tak nevyzerá že možno niekedy na jar niečo pribudne...ale tiež som z iných zdrojov počul o 1,6 TSIodpadlik píše:mel by byt motor1,6 turbo
 Mel by byt a pojedou i zavodni na globalnim novym motoru a kdyz globalnim....
 Mel by byt a pojedou i zavodni na globalnim novym motoru a kdyz globalnim....
Vyššie je napísané: "Cruze 2.0 VCDI LT 150 hp už nemajú a nevyrába sa". Ak som to správne pochopil, tak Cruze bude dostupný zasa len s jedným dízlom ale tentoraz 163 hp a možno ešte jeho prškrtená verzia, tak ako to bolo doteraz. No v prípade benzínových motorov môžme určite čakať rozšírenie v podobe toho turba 1.6, lebo pochybujem, že by stiahli tú doterajšiu 1.6. Ďalej je otázne, čo urobí toto rozšírenie s cenou jednotlivých modelov. Mám trocha obavy, aby Cruze nedopadol ako VW Jetta, ktorá má 8 rôznych motorov. To spôsobilo, že v porovnaní s Cruzom je Jetta s podobným motorom a výbavou až o 6000€ drahšia.Hanzy píše:Ani ne jen rozsirujou nabidku motoru maji ji malou a vedi to tak se snazi

Ale teším sa na to keď si prinesiem v decembri svoj 163 koňoví diesel so 6 st. manuálom.... juj ževraj by ty to všetko malo byť doladené...aj motor aj prevodovka....Dimco Nubira 97 píše:Tak tak je á 1,4 TSI so správnym software dokáže mať až 160 HP takže o trápenie by nešlo.... ale tá 1,6 TSI by nebola od veci

Lenže ten oturbený motor tomu ked stupíš aj z topánky ti odkusneHanzy píše:Zajimavejsi bude kdyz se objevi nejaky oturbeny motor.Klepocmoudy jdou uz ted cipnout na 180 naftovych cmoudiku..
 nafta je lacnejšia a menej žerie... vrr..
 nafta je lacnejšia a menej žerie... vrr.. 

Děkuji za info, konečně je v nabídce kůže za kterou si rád připlatím a ne ten šedý hnus ,zbývají už jen páté dveře a turboBCorpus2009 píše:Takže priatelia, je to tu. Prinášam Vám cenník Cruze 2011 a som zvedavý na vaše názory:
http://www.chevrolet.sk/images/pdf/cennik-cruze.pdf

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |