kesko píše:Tak a dnes ma potešil Matizko. Mam po STK a je v pohode. Po kúpe som nechal urobiť brzdy a ramena a zostava pretesniť olejovu vaňu. Technik povedal že brzdy sú super

Moderátoři: Blue Lanos, pejee
kesko píše:Tak a dnes ma potešil Matizko. Mam po STK a je v pohode. Po kúpe som nechal urobiť brzdy a ramena a zostava pretesniť olejovu vaňu. Technik povedal že brzdy sú super

....................alvin píše:mňa potešil mailík od Kinatsa,že si kúpil presne takého istého Astrilda,ako mám ja,na ďalšom Daewoo zraze budú tam ople tvoriť asi menšinu,ak príde ešte aj Milosh

... klucííí , dlouho slouží alespon' jako ty předešlé vozítka ...
  ... klucííí , dlouho slouží alespon' jako ty předešlé vozítka ...   

to by bylo malé..
  to by bylo malé..  akorát se vešla dozadu na sedadla
  akorát se vešla dozadu na sedadla   

Scorpion.11 píše:To máte do Sparka místo zadního skla či předního:?:

(pneumatiky)
 (pneumatiky) takze uz som jej vlastnikom.
 takze uz som jej vlastnikom. , az som nechcel verit, myslel som ze predsa len prisli tie gumy a on to bol elektromonter.
, az som nechcel verit, myslel som ze predsa len prisli tie gumy a on to bol elektromonter. .
.Hm, podle fotky nevypadá jako přenosnáJajuska95 píše: akorát se vešla dozadu na sedadla
 . BTW když jsem vezl v březnu 1990 TV z Německa, tak jsem musel u stovky vyndat přední sedadlo
 . BTW když jsem vezl v březnu 1990 TV z Německa, tak jsem musel u stovky vyndat přední sedadlo   .
 . 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |