http://picasaweb.google.cz/n3oklan/IISe ... roletSraz#
jsou tam fotky ode mě i od Bada
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

tak , tak , přátelé tady jsou důkazy o debužírování některých účastníků na II.Drsnoseveročeském srazu a důsledek či následek.....
 tak , tak , přátelé tady jsou důkazy o debužírování některých účastníků na II.Drsnoseveročeském srazu a důsledek či následek.....  " STŘEVNÍ POTÍŽE "
 " STŘEVNÍ POTÍŽE "   

že, Bohdanko
 že, Bohdanko   

Ahojky a už se na mne nevymlouvejte - zde je důkaz
Ahojky a už se na mne nevymlouvejte - zde je důkaz   
   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "   

Jídlo bylo kvalitní....určitě z blízké biofarmy. Hlavně ta zmzlinaVazoun píše: tak , tak , přátelé tady jsou důkazy o debužírování některých účastníků na II.Drsnoseveročeském srazu a důsledek či následek.....
 Já osobně bych chtěl vidět toho jelena na ragů.
  Já osobně bych chtěl vidět toho jelena na ragů.
No už jsem si říkal, že pořád někde slavíte a ani se nepřipojíte do metrixun3oklan píše:Foto konecne online...

Srdečně zdravíma mám radost,že přibyl další matýzek.Kolegáček Vazoun a Bad bodou mít raadost určitě taky.Jsem z Děčína,takže na sever to není daleko.Když se bude něco pořádat,tak vše bude tady řešeno.Jinak není problém.
 Srdečně zdravíma mám radost,že přibyl další matýzek.Kolegáček Vazoun a Bad bodou mít raadost určitě taky.Jsem z Děčína,takže na sever to není daleko.Když se bude něco pořádat,tak vše bude tady řešeno.Jinak není problém. 
 Rád pomůžu,tento odkaz sice není aktuální,patří k Únorovému srazu.Nový by měl být asi tak v Únoru.Ale ještě se nic neplánuje.Když bude nějaký problém tak stačí napsat na sekci Matiz.A nebo poradim,na koho se obrátit.Můj email je stanvan3@seznam.cz
 Rád pomůžu,tento odkaz sice není aktuální,patří k Únorovému srazu.Nový by měl být asi tak v Únoru.Ale ještě se nic neplánuje.Když bude nějaký problém tak stačí napsat na sekci Matiz.A nebo poradim,na koho se obrátit.Můj email je stanvan3@seznam.cz A dovolte Vás přivítat do naší party přátel zn Daewoo .
 A dovolte Vás přivítat do naší party přátel zn Daewoo . 
 dovol mi jako občasnému " prduchovi " Tě také přivítat mezi Matizáky ...
  dovol mi jako občasnému " prduchovi " Tě také přivítat mezi Matizáky ...   pokud zájem o členství v Matiz clubu ... trvá, není nic snažšího nežli se přes forum zkontaktovat s naším partafírou Matiz clubu " Vojtou " a jednoduše budeš naše členka. Severočeské srazy příznivců Daewoo-chevrolet ... máme úspěšně za sebou 2 a očekává se určitě i ten další až se koncem roku procitne
 pokud zájem o členství v Matiz clubu ... trvá, není nic snažšího nežli se přes forum zkontaktovat s naším partafírou Matiz clubu " Vojtou " a jednoduše budeš naše členka. Severočeské srazy příznivců Daewoo-chevrolet ... máme úspěšně za sebou 2 a očekává se určitě i ten další až se koncem roku procitne   tradiční organizátor z Rumburka ... kolegáček Michal alias " n3oklan "
 tradiční organizátor z Rumburka ... kolegáček Michal alias " n3oklan "   sleduj dění v této sekci a dozvíš se vše potřebné ... zdravím
 sleduj dění v této sekci a dozvíš se vše potřebné ... zdravím    zatím věkem nejstarší člen na foru ... Pepa alias " Vazounek "
 zatím věkem nejstarší člen na foru ... Pepa alias " Vazounek "   
   z Dolní Poustevny ... Šluknovský region

Díky za přivítání.Vazoun píše:Milá " Marieleh "dovol mi jako občasnému " prduchovi " Tě také přivítat mezi Matizáky ...
pokud zájem o členství v Matiz clubu ... trvá, není nic snažšího nežli se přes forum zkontaktovat s naším partafírou Matiz clubu " Vojtou " a jednoduše budeš naše členka. Severočeské srazy příznivců Daewoo-chevrolet ... máme úspěšně za sebou 2 a očekává se určitě i ten další až se koncem roku procitne
tradiční organizátor z Rumburka ... kolegáček Michal alias " n3oklan "
sleduj dění v této sekci a dozvíš se vše potřebné ... zdravím
zatím věkem nejstarší člen na foru ... Pepa alias " Vazounek "

.................
Člen Matiz clubu - reg.čís. 20
Matiz SE/II.0.8 - r.v.07.2002 sv.zel.metlina U38 - STK+Emise do 07/2012
 ano přátelé poslední příspěvek byl : v Listopadu 2010 ...
 ano přátelé poslední příspěvek byl : v Listopadu 2010 ...   a od té doby ticho po pěšině, zima už je nenávratně pryč ... jaro na obzoru a " III. Drsnoseverský " v nedohlednu
 a od té doby ticho po pěšině, zima už je nenávratně pryč ... jaro na obzoru a " III. Drsnoseverský " v nedohlednu   Zřejmě jsme letos zaváhali, že?
 Zřejmě jsme letos zaváhali, že? 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |