Dalej som chcel vediet, ze ci existuje nejaka redukcia medzi ISO a koncovkou z Nexie, ale to som sa uz kdesi docital, ze ano, este mi poradte, ze kde sa to da kupit, alebo objednat. Dik zatial, kazda rada pomoze
 Dalej som chcel vediet, ze ci existuje nejaka redukcia medzi ISO a koncovkou z Nexie, ale to som sa uz kdesi docital, ze ano, este mi poradte, ze kde sa to da kupit, alebo objednat. Dik zatial, kazda rada pomoze  
Moderátoři: Blue Lanos, Admins
 Akurat, ze som tu na fore cital, ze dozadu treba 13 cm repraky, tak som take kupil a ono tam idu podstatne vacsie:)
 Akurat, ze som tu na fore cital, ze dozadu treba 13 cm repraky, tak som take kupil a ono tam idu podstatne vacsie:) dík za vysvětlení
  dík za vysvětlení  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |