Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Scorpion.11, Poky Ul

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas 
  Jen tak snědli nebo jste i lisovali?
 Jen tak snědli nebo jste i lisovali?  I když vím,že jsou v Praze i u Václaváku a nebo i na Starém městě krásná atria a i hodně zeleně tak tohla chatová oblast mě taky dostala!!!
 I když vím,že jsou v Praze i u Václaváku a nebo i na Starém městě krásná atria a i hodně zeleně tak tohla chatová oblast mě taky dostala!!!  

Pavle paráda... vcelku dobrý - jen doladit boky a je hotovo ne??Serpico píše:... stavba garáže je individulání k vzhledem k atypickým rozměrům a pokračuje pomalu proto, že neustále někdo něco potřebuje opravit... ...foceno mobilem, kvalita je snad dostačující
 Přispěl jsem a jestli bude potřeba,tak přispěji znova. Když bude potřeba tak přijedu i na brigádu,třebaže to mám 120 km do Prahy.Pavel mi nesčetněkrát poradil ( dobře ) a tak mu milerád pomohu.
 Přispěl jsem a jestli bude potřeba,tak přispěji znova. Když bude potřeba tak přijedu i na brigádu,třebaže to mám 120 km do Prahy.Pavel mi nesčetněkrát poradil ( dobře ) a tak mu milerád pomohu. 

,v živote som nikdy nič neurobil zo zištnosti,či vypočítavosti
 ,v živote som nikdy nič neurobil zo zištnosti,či vypočítavostialvin píše:Ja takisto,urobil som to,a urobím zase rád,hoc som z Nitry a návšteva Prahy vlastným vozom mi tak hneď nehrozí

,v živote som nikdy nič neurobil zo zištnosti,či vypočítavosti
 jen nejak nevim z ceho to udelat.
 jen nejak nevim z ceho to udelat. Jo Já tiež nafotím našu dielnu už máme steny a zatial nám síce leží na zemi ale je tam- tepelné teleso takže bude teplíčko
 Jo Já tiež nafotím našu dielnu už máme steny a zatial nám síce leží na zemi ale je tam- tepelné teleso takže bude teplíčko   

Ješte Nám treba zatesniť dvere ale zatial je vonku teplo tak sa to dá no ale poznáš to je to o peniazoch ale už budeme meť snaď obaja pokoj a troška konfortu no šak ješte poznáš aj to keď sa brzdy a homoklby menia na zemi to je záber na kolena aj chrbát takže ješte zdvihák a bude
 Ješte Nám treba zatesniť dvere ale zatial je vonku teplo tak sa to dá no ale poznáš to je to o peniazoch ale už budeme meť snaď obaja pokoj a troška konfortu no šak ješte poznáš aj to keď sa brzdy a homoklby menia na zemi to je záber na kolena aj chrbát takže ješte zdvihák a bude   

Tak nech Nám tie naše dielničky rastú
 Tak nech Nám tie naše dielničky rastú  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |