či máš len ten sprej na opravy
Moderátor: Blue Lanos

lebo LPG je zmrazené na  - 40°
 lebo LPG je zmrazené na  - 40°   

je to dost hodne roboty ak sa dáva iná farba podsvietenia ale zatial Ti to ide ok
 je to dost hodne roboty ak sa dáva iná farba podsvietenia ale zatial Ti to ide ok  

JJ Simon zvaný světýlko , Simone máš tam někde ještě vůbec nějakej Edisonův vynález, nebo už máš všude LED ??FoXo píše:Si ty ale sikulka

ako inak nie no to ma chytilo pri superbu ten má palubko bielú a je to fantastické takže s chutí do toho(zimné večery sú dlhé) a Simko máš to fajnové
  ako inak nie no to ma chytilo pri superbu ten má palubko bielú a je to fantastické takže s chutí do toho(zimné večery sú dlhé) a Simko máš to fajnové  

Peto máš pravdu aj mne sa zelená páči ,ktorá večer neunavuje oči-peha- píše:No mne sa zelená páčí ale už mám prípravu a idem dávať všetko do .... BIELEJ

ostávam pri nej no a ked si kúpim to rádio ako máš Ty tak ho dám do zelena bude to aspon menej roboty
 ostávam pri nej no a ked si kúpim to rádio ako máš Ty tak ho dám do zelena bude to aspon menej roboty  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |