Moderátor: Blue Lanos

ak by niekto mal, a za slušnú cenu by som bol rád ... poprípade zhánam zo zadných dverí vypínač na el. okná, a dve puklice daewoo origo 14 ... pred časom sa stal majitelom espera a tak na nom pomaličky robím ked sa dá ...
 ak by niekto mal, a za slušnú cenu by som bol rád ... poprípade zhánam zo zadných dverí vypínač na el. okná, a dve puklice daewoo origo 14 ... pred časom sa stal majitelom espera a tak na nom pomaličky robím ked sa dá ... teraz som neni moc pri peniazoch :/ ale musim si tie veci zohnať predošlí majitel mal menšiu kolíziu... hlavne to svetlo a smerovku lebo mam rozbitú parabolu a oslnujem všetkých čo idu oproti mne ... a smerovku mam taktiež rozbitú tak napíš čo za to chceš
 teraz som neni moc pri peniazoch :/ ale musim si tie veci zohnať predošlí majitel mal menšiu kolíziu... hlavne to svetlo a smerovku lebo mam rozbitú parabolu a oslnujem všetkých čo idu oproti mne ... a smerovku mam taktiež rozbitú tak napíš čo za to chceš 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |