Takze uz len najst tu spravnu, kvalitnu znacku toho plne syntetickeho oleja 5W-40

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

Nezanikne mi záruka na motor pokud by se mi něco stalo a v Chevroletu zjistí, že mám jiný olej než oni používají
 Nezanikne mi záruka na motor pokud by se mi něco stalo a v Chevroletu zjistí, že mám jiný olej než oni používají  

V tom problém nehledej. Dnes všichni výrobci olejů se drží mezinárodních specifikací. Oleje např. stejné výkonnostní třídy mají stejné vlastnosti, bez ohledu, kdo je vyrobí. Rozdíl je pouze v ceně.xwing píše:Diky Baryk.
Takze uz len najst tu spravnu, kvalitnu znacku toho plne syntetickeho oleja 5W-40
V knížce, co jsi dostal k autu máš napsané, jaké oleje můžeš použít do motoru. Konkrétní značku a výrobce tam nenajdeš. Podívej se do ní a sám zde najdeš odpověď na svoji otázku.Scorpion.11 píše:Takže třeba budu chtít použít tento Motorový olej Mobil Super 3000 5W-40, ale pokud mám auto v záruce můžu použít jiný olej než nabízí Chevrolet

..ved vies ze nase motory pod 5000 otacok ani nevedia chodit...
 ..ved vies ze nase motory pod 5000 otacok ani nevedia chodit...  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |