Ved čo hovorím .
 Ved čo hovorím .   

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 Ved čo hovorím .
 Ved čo hovorím .   

prepíšme si meno Aveo ..na Sonic
 prepíšme si meno Aveo ..na Sonic  ... že vraj v USA to budú predávať ako Chevy Sonic ale v EU a v Ázií zostane Aveo Classica
 ... že vraj v USA to budú predávať ako Chevy Sonic ale v EU a v Ázií zostane Aveo Classica   každopádne pekné sú či sa budú volať tak alebo hentak ... a tá RS verzia .. mi srdce ide vyskočiť
 každopádne pekné sú či sa budú volať tak alebo hentak ... a tá RS verzia .. mi srdce ide vyskočiť   ... veľký REŠPEKT
  ... veľký REŠPEKTcruze sa mi viac paci ako sedan, ale ostatne vazne krasne auta

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas ty kola bych dal jiný
 ty kola bych dal jiný 
 Karoserie se mě líbí a moc, ale ten palubní počítač, to si převzali ze Sparka či co?
 Karoserie se mě líbí a moc, ale ten palubní počítač, to si převzali ze Sparka či co?  Rádio to už vypadá zas jako z Cruze?Je to jakýsi moc namíchaný něco s každého trochu
 Rádio to už vypadá zas jako z Cruze?Je to jakýsi moc namíchaný něco s každého trochu  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |