kumho jsou ale dražší
 kumho jsou ale dražší 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 kumho jsou ale dražší
 kumho jsou ale dražší 

Čauky,ladinek píše:http://www.tuningshop.cz/?page=search&p ... catid=4454 zkus napsat tady já si je od tam bral mají poštovné nad 6000kč zdarma,typový list ti vystaví na požádání ale pokud dáš rozměr kol jako máš napsaný v TP tak typový list nepotřebuješ,já mám taky RSW R15" a jsou super
 a disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"
  a disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"  
To kupoval extra gumy na to?Scorpion.11 píše:Ladinek má pneu podle TPa disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"
jari píše:To kupoval extra gumy na to?Scorpion.11 píše:Ladinek má pneu podle TPa disky zimní 13" a letní po dlouhém vybíráním konečně 15"
 jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám
 jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám 
Už se v tom nějak ztrácím v těch tvých kolech 14"-15"-16"ladinek píše:jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám

Jinak si ještě zapomněl napsat o tvých 13"
jj 13" mám zimní a ted jsem na aukru k nim koupil origo chevrolet pokliceScorpion.11 píše:Už se v tom nějak ztrácím v těch tvých kolech 14"-15"-16"ladinek píše:jj kupoval jsem 15" alu a k tomu 15" pneu a 14" alu i s pneu jsem prodal ty 15" vypadají o dost líp,jinak jsem měl aji 16" ale to je tvrdý jak ....to už nechci taky to bylo uplně nový a prodal jsem to hoooodně pod cenou,to už nikdy neudělám

na zimu 13" bohatě stačí pneu stojí barum polaris2 670kč kus takže super
 na zimu 13" bohatě stačí pneu stojí barum polaris2 670kč kus takže super 
 já na těch kolech kromě mě nikoho ještě neviděl
 já na těch kolech kromě mě nikoho ještě neviděl 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |