jak říkám je to made i china za chvilku koupíte avea na vietnamských tržnicích,jen chvilku počkat
 jak říkám je to made i china za chvilku koupíte avea na vietnamských tržnicích,jen chvilku počkat 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 Tam koupíš už vše a pod rukou ještě více
 Tam koupíš už vše a pod rukou ještě více  
Tovíš, jsou přizpůsobivý, chtějí upokojit zákazníka.Scorpion.11 píše:No to bych se ani nedivilTam koupíš už vše a pod rukou ještě více

/
 /Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas a vyhodím ho do luftu /myslím ten servis/ ne auto
 a vyhodím ho do luftu /myslím ten servis/ ne auto 
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
 Inak aj Já som to už našiel jednomu kolegovi na dverách a do tohodle sme montovali plyn a tak som tam narazil na tohle a odfotil len pre to že to nemám na svojej a to má uý 12 rôčikou takže takéto veci by mali v záruke odstranovať
  Inak aj Já som to už našiel jednomu kolegovi na dverách a do tohodle sme montovali plyn a tak som tam narazil na tohle a odfotil len pre to že to nemám na svojej a to má uý 12 rôčikou takže takéto veci by mali v záruke odstranovať  
 , to som aj ja zvedavý, čo najdem, až ho budem po zime riadne umývat
 , to som aj ja zvedavý, čo najdem, až ho budem po zime riadne umývat  . No myslím, že by sa to vyreklamovat malo dat.
 . No myslím, že by sa to vyreklamovat malo dat. jj je to nějak brzo na tu rez
  jj je to nějak brzo na tu rez  
   už jsem poslal email ,budu trvat na reklamaci
 už jsem poslal email ,budu trvat na reklamaci 

Tak ja to tu napisu jeste jednou a doufam, ze to je naposled:jawettar píše:Jestly je kasle pozinkovaná tak jak mi vysvětlíte že po roce co otec koupil kalose tak začala reznout kapota pod lakem (vyměněmá v záruce) a ted zase reznou 5-té dveře v rohách nahoře ale zevnitr a dole na okraji

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
 na feldě jsem to dělal taky
 na feldě jsem to dělal taky 
 Jinak s ošetřením auta počítej i se mnou
 Jinak s ošetřením auta počítej i se mnou  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |