v sekcii autokosmetika -NANOTECHNOLOGIA  a cena necelých 8€
  v sekcii autokosmetika -NANOTECHNOLOGIA  a cena necelých 8€   Len pokud sa to robí v malých plochách tak to ide ručne ale tou leštičkou je to pohodlnejšie
 Len pokud sa to robí v malých plochách tak to ide ručne ale tou leštičkou je to pohodlnejšie   
 http://www.turtlewax.sk/
Moderátor: Blue Lanos
 v sekcii autokosmetika -NANOTECHNOLOGIA  a cena necelých 8€
  v sekcii autokosmetika -NANOTECHNOLOGIA  a cena necelých 8€   Len pokud sa to robí v malých plochách tak to ide ručne ale tou leštičkou je to pohodlnejšie
 Len pokud sa to robí v malých plochách tak to ide ručne ale tou leštičkou je to pohodlnejšie   

Prakticky sme objeli do okola celý Balatón a zastavovali skoro v každom meste a mestečku no prespali sme presne na dolnom konci jazera a fakt je to ako more
 Prakticky sme objeli do okola celý Balatón a zastavovali skoro v každom meste a mestečku no prespali sme presne na dolnom konci jazera a fakt je to ako more   Včera sme mali aj výlet na lodi LELLE a boli krásné vlny tak to s nami dosť hádzalo
 Včera sme mali aj výlet na lodi LELLE a boli krásné vlny tak to s nami dosť hádzalo   

No a milo Nás prekvapila cena ubytovania aj stravy (ta je uplne rovnaká cenovo aj výberom ako u Nás)
 No a milo Nás prekvapila cena ubytovania aj stravy (ta je uplne rovnaká cenovo aj výberom ako u Nás)  Proste nádherne prežitý výkend jo a samo ako vždy spotreba NÁDHERNÁ 8,6 L LPGčka s 4 osobami na palube a plnom kufre
 Proste nádherne prežitý výkend jo a samo ako vždy spotreba NÁDHERNÁ 8,6 L LPGčka s 4 osobami na palube a plnom kufre   

Kočka si zaslúží pochvalu
 Kočka si zaslúží pochvalu   

to vojenský muzeum by mě taky lákalo
  to vojenský muzeum by mě taky lákalo   jinak počasí jako u nás , ale aspon vám nepršelo
  jinak počasí jako u nás , ale aspon vám nepršelo   u nás prší celý víkend
  u nás prší celý víkend   tak se nedá nic dělat
  tak se nedá nic dělat  

No asi tam na budúcí rok zavítáme v lete
 No asi tam na budúcí rok zavítáme v lete  

Pružina je totiž velmi stlačená a svorky aj keď som použil najmenšie sa pri postavení na kolesa vtlačili do pružiny a každá byť malá nerovnosť sa ozívala hrozným buchotom a ani posúvanie svoriek nepomohlo
 Pružina je totiž velmi stlačená a svorky aj keď som použil najmenšie sa pri postavení na kolesa vtlačili do pružiny a každá byť malá nerovnosť sa ozívala hrozným buchotom a ani posúvanie svoriek nepomohlo  No a nakoniec to hlavné - celkom sa zmenili jazdné vlastnosti a to tak že bola neskutočne tvrdá a tak zatial zostávam pri origináloch bez úpravy
 No a nakoniec to hlavné - celkom sa zmenili jazdné vlastnosti a to tak že bola neskutočne tvrdá a tak zatial zostávam pri origináloch bez úpravy 
 Ale vyskúšal som to vlastne len za 35 korun no a to nie je tak hrozné a tak už fakt len športové pružinky a bude pokoj
 Ale vyskúšal som to vlastne len za 35 korun no a to nie je tak hrozné a tak už fakt len športové pružinky a bude pokoj  
 no ked tam dáš športové tak jasná vec ,že to bude tvrdšie,len treba si na to zvyknút
  no ked tam dáš športové tak jasná vec ,že to bude tvrdšie,len treba si na to zvyknút  no a potom v zátačkách nemusíš ani uberat
 no a potom v zátačkách nemusíš ani uberat  v tom Maníne si sa mal previest na mojej a odskúšal by si to .Ja zas ked som sa previezol v Lege z normálnym podvozkom bol to jak koráb ako keby som bol na lodi v rozbúrenom mori
 v tom Maníne si sa mal previest na mojej a odskúšal by si to .Ja zas ked som sa previezol v Lege z normálnym podvozkom bol to jak koráb ako keby som bol na lodi v rozbúrenom mori  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |