co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
No to je fakt na výsmech .

Daewoo Matiz SE,r.v.2001 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex

Chevrolet Aveo Sedan 1,2 8V Direct,r.v.2008 -> ex
Daewoo Tico SX,r.v.1996 -> ex
Chevrolet Aveo Sedan 1,2 16V,r.v.2011,edícia 100 -> ex
- Reklama
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
nechápem,čo môže mať benzín spoločné s volantom,leda,že by vynechával motor a nešiel posilovač,inak neviem  zásadne už neberiem benzín u takých firiem ako METRO,Tesco a pod
 zásadne už neberiem benzín u takých firiem ako METRO,Tesco a pod

zásadne už neberiem benzín u takých firiem ako METRO,Tesco a pod
 zásadne už neberiem benzín u takých firiem ako METRO,Tesco a podDACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Pěkný den   

Jezdím teď častěji do Prahy na Vinohrady.Jezdím nejraději přez Prosek,Harfu,na Ohradu a kolem Olšan.Dneska jsem jel po magistrále až za Muzeum přez I.P.Pavlova až k vinárně U Čápa.Koupil jsem nějakou věc na Aukru a tak jsem se pro to stavoval.Ale co mě mile překvapilo,že tuto trasu jedu většinou krok sun krok tak dneska normálně 50 i 60 celou cestu a jenom na semafórech na odbočce za mostem Barikádníků jsem se zastavil na červený a to bylo ráno ve špičce v 7 hodin Jinak ale co je v Praze hrozný až přímo na h---o,že není kde zaparkovat
 Jinak ale co je v Praze hrozný až přímo na h---o,že není kde zaparkovat  Ještě u toho Čápa plný po obouch stranách a když jsem zastavil na žlutým kříži tak na mě vystartovala hned nějaká ochranka a že mě nechají odtáhnout
 Ještě u toho Čápa plný po obouch stranách a když jsem zastavil na žlutým kříži tak na mě vystartovala hned nějaká ochranka a že mě nechají odtáhnout   No a Vinohradská ta je taky totálně zastavěná po obouch stranách
 No a Vinohradská ta je taky totálně zastavěná po obouch stranách  Už aby začaly lítat osobní helikoptéry a to bude teprv sranda
 Už aby začaly lítat osobní helikoptéry a to bude teprv sranda   

No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Jezdím teď častěji do Prahy na Vinohrady.Jezdím nejraději přez Prosek,Harfu,na Ohradu a kolem Olšan.Dneska jsem jel po magistrále až za Muzeum přez I.P.Pavlova až k vinárně U Čápa.Koupil jsem nějakou věc na Aukru a tak jsem se pro to stavoval.Ale co mě mile překvapilo,že tuto trasu jedu většinou krok sun krok tak dneska normálně 50 i 60 celou cestu a jenom na semafórech na odbočce za mostem Barikádníků jsem se zastavil na červený a to bylo ráno ve špičce v 7 hodin
 Jinak ale co je v Praze hrozný až přímo na h---o,že není kde zaparkovat
 Jinak ale co je v Praze hrozný až přímo na h---o,že není kde zaparkovat  Ještě u toho Čápa plný po obouch stranách a když jsem zastavil na žlutým kříži tak na mě vystartovala hned nějaká ochranka a že mě nechají odtáhnout
 Ještě u toho Čápa plný po obouch stranách a když jsem zastavil na žlutým kříži tak na mě vystartovala hned nějaká ochranka a že mě nechají odtáhnout   No a Vinohradská ta je taky totálně zastavěná po obouch stranách
 No a Vinohradská ta je taky totálně zastavěná po obouch stranách  Už aby začaly lítat osobní helikoptéry a to bude teprv sranda
 Už aby začaly lítat osobní helikoptéry a to bude teprv sranda   
 No nic hlavně ať nám jezdí a nezlobí

...inu Topol už dávno jsem přišel na to, že v Praze to do centra to nemá smysl, daleko lepší je metro akorát v Praze chybí pro mimopražský zaparkuj a jeď metrem jenom ten lístek zdarma... v ceně za parkování.
jenom tedy ať nám jezdí a nezlobí...

jenom tedy ať nám jezdí a nezlobí...
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

serpico
Dneska me velmi potesila ochota a rychlost jednoho prodejce stresnich nosicu v Brne (nebudu jmenovat   www.stresninosice.eu).
  www.stresninosice.eu).
Vcera sem dopoledne zavolal, jestli maji urcity typ skladem,
borec, ze neni problem, stahne ze skladu a zitra dopoledne to tam bude.
A fakt, v 10h SMS ze zbozi je pripravene, tak sem si obesel roh a vyzvedl

www.stresninosice.eu).
  www.stresninosice.eu).Vcera sem dopoledne zavolal, jestli maji urcity typ skladem,
borec, ze neni problem, stahne ze skladu a zitra dopoledne to tam bude.
A fakt, v 10h SMS ze zbozi je pripravene, tak sem si obesel roh a vyzvedl

Daewoo Nubira 1.6 16V kombi SX, tmavozelena
Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.

Škoda Octavia II FL kombi, 1.9 TDI bílá
+ Letajici Cihla - Opel Ascona 1.8 KAT, "modra-metal", hatchback
+ Daewoo Racer 1.5 sedan `94, stříbrná; nyní v autinebi.
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
od dnes si už predpremiérovo jazdím na svojom,preto tá zmena fotky v avatare  . Nehraju si na namajitele,ale pomaly si zvykám,úplne ho prevezmem,keď bratovi príde ten objednaný nový Opel,čo odhadujeme na záležitosť 2-3 týždňov
 . Nehraju si na namajitele,ale pomaly si zvykám,úplne ho prevezmem,keď bratovi príde ten objednaný nový Opel,čo odhadujeme na záležitosť 2-3 týždňov  . tkže ostávam verný koncernu GM a ako som spomínal v maníne,na zrazy budem chodiť naďalej Daewroleťácke,ve´d napokon v amerike sa to dodnes vyrába a predáva ako Chevrolet Astra
. tkže ostávam verný koncernu GM a ako som spomínal v maníne,na zrazy budem chodiť naďalej Daewroleťácke,ve´d napokon v amerike sa to dodnes vyrába a predáva ako Chevrolet Astra
http://www.chevrolet.com.br/content_dat ... Card_Astra
a tu je moja dnešná fotogaléria
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 198&ref=mf

. Nehraju si na namajitele,ale pomaly si zvykám,úplne ho prevezmem,keď bratovi príde ten objednaný nový Opel,čo odhadujeme na záležitosť 2-3 týždňov
 . Nehraju si na namajitele,ale pomaly si zvykám,úplne ho prevezmem,keď bratovi príde ten objednaný nový Opel,čo odhadujeme na záležitosť 2-3 týždňov  . tkže ostávam verný koncernu GM a ako som spomínal v maníne,na zrazy budem chodiť naďalej Daewroleťácke,ve´d napokon v amerike sa to dodnes vyrába a predáva ako Chevrolet Astra
. tkže ostávam verný koncernu GM a ako som spomínal v maníne,na zrazy budem chodiť naďalej Daewroleťácke,ve´d napokon v amerike sa to dodnes vyrába a predáva ako Chevrolet Astrahttp://www.chevrolet.com.br/content_dat ... Card_Astra
a tu je moja dnešná fotogaléria
http://www.facebook.com/album.php?aid=3 ... 198&ref=mf
- Přílohy
- 

- IMG_0023.JPG (141.73 KiB) Zobrazeno 3508 x

- 

- IMG_0030.JPG (74.16 KiB) Zobrazeno 3508 x

- 

- IMG_0028.JPG (224.25 KiB) Zobrazeno 3508 x

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

- 
				Docent II.
- Kontaktovat uživatele:
Co jsi provedl s Matýzkem   ?
 ?

?
 ?† Daewoo Matiz 0,8 SE, 184395 km
Hyundai i20 Inclusive Plus

Hyundai i20 Inclusive Plus
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
s Matizkom nič,len som môj život bol nútený posunuť do inej kapitoly, Matizek ostal v tej predošlej,nadobro a navždy,nenávratne skončenej,jediná svetlá spomienka na predošlé 4 roky,už som chvalapánu nikde úplne inde,celkove, v Maníne som to spomínal

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Ahoj  Alvin tak Ti gratulujem budeš mat pekné auto  a farba je tiež pekná takú istú som mal kedysi na Lagune
 a farba je tiež pekná takú istú som mal kedysi na Lagune   

alvine , gratuluji k novému autu a přeji hodně šťastných kilometrů   ať slouží
   ať slouží  

ať slouží
   ať slouží  
Megane Grandtour ,Chevy Trax diesel automat
Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová

Sen- http://www.youtube.com/watch?v=mhAT0Bm1gjg&feature=related
Jde o politováníhodný omyl, který se stává maximálně dvakrát za deset let.
Přéčinó bela chebná elektronka E13 z našeho podniko Katoda Olomóc.
80% mozku tvoří kapalina u některých brzdová
Také se připojuji ke gratulacím... uvidíš že si zvykneš jaké to je zase mít vlastní povoz - i když se zlomenou poloosou ve znaku....

Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27

...i já se připojuji alvinovi k přáním: " inu ať jezdí a nezlobí..." jak říká náš Topol a minulost prostě jenom byla ale už není..., tak jde vlastně jenom o to co z ní zbylo
Mějte se fajn

Mějte se fajn
97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
serpico

serpico
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Ďakujem všetkým za priania,snáď už teraz bude zas len dobre  a už teraz sa neviem dočkať ďalšieho zrazu
  a už teraz sa neviem dočkať ďalšieho zrazu  

Tož Alvin i já se připojuji ke gratulaci k Astře. Ať Ti dobře slouží k plné spokojenosti.
A malý dodatek. Když vyměníš oplovský blesk za znak Chevy, nebude to mít chybu a plno neználků bude mít o čem přemýšlet

A malý dodatek. Když vyměníš oplovský blesk za znak Chevy, nebude to mít chybu a plno neználků bude mít o čem přemýšlet

stará Škoda OCTAVIE, 2xMB W123, manželka Š100, Olcit (děs a hrůza), Opel Kadet combi, Toyota Yaris (automat), nyní náhodně Leganza přezdívaná "Legolanza" tmavá modrozelená metalíza

- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Petereku, tom som veru aj rozmýšľal   

ale Americká verzia CHevy má iné zadne veko kufra,podobný rozdiel ako medzi MatIzom I a II americkýDaewrolet ASTRA má hladkú zadnú časť veka a SPZ v nárazníku,obdobne ako MATIZ I,kdežto európsky OPEL ASTRA to má podobne ako MATIZ II.,tak aby som nebol ako tí,čo na prvé Racery dávali oplácku bižutériu
 ale Americká verzia CHevy má iné zadne veko kufra,podobný rozdiel ako medzi MatIzom I a II americkýDaewrolet ASTRA má hladkú zadnú časť veka a SPZ v nárazníku,obdobne ako MATIZ I,kdežto európsky OPEL ASTRA to má podobne ako MATIZ II.,tak aby som nebol ako tí,čo na prvé Racery dávali oplácku bižutériu  
   ,hoci to z kilometra kričalo,že to je Daewrolet a nie Opel Kadett. Ale čo sa mi páči a asi si spravím,tie líštičky v strede masky vedľa znaku,po nNitre bahá pár takých Oplov a už ma to oslovilo
 ,hoci to z kilometra kričalo,že to je Daewrolet a nie Opel Kadett. Ale čo sa mi páči a asi si spravím,tie líštičky v strede masky vedľa znaku,po nNitre bahá pár takých Oplov a už ma to oslovilo  ,samozrejme nie takú hrubú,iba takú,čo kopísruje tvar a veľkosť tej sprušle mriežky,ale opticky ju delí na polovicu v horizontálnej rovine,dáva to tomu predku šmrnc.
,samozrejme nie takú hrubú,iba takú,čo kopísruje tvar a veľkosť tej sprušle mriežky,ale opticky ju delí na polovicu v horizontálnej rovine,dáva to tomu predku šmrnc.

,hoci to z kilometra kričalo,že to je Daewrolet a nie Opel Kadett. Ale čo sa mi páči a asi si spravím,tie líštičky v strede masky vedľa znaku,po nNitre bahá pár takých Oplov a už ma to oslovilo
 ,hoci to z kilometra kričalo,že to je Daewrolet a nie Opel Kadett. Ale čo sa mi páči a asi si spravím,tie líštičky v strede masky vedľa znaku,po nNitre bahá pár takých Oplov a už ma to oslovilo  ,samozrejme nie takú hrubú,iba takú,čo kopísruje tvar a veľkosť tej sprušle mriežky,ale opticky ju delí na polovicu v horizontálnej rovine,dáva to tomu predku šmrnc.
,samozrejme nie takú hrubú,iba takú,čo kopísruje tvar a veľkosť tej sprušle mriežky,ale opticky ju delí na polovicu v horizontálnej rovine,dáva to tomu predku šmrnc.- Přílohy
- 

- Chevrolet-Astra_GSi_2.0_16V_2005_800x600_wallpaper_04.jpg (46.91 KiB) Zobrazeno 3456 x

- 

- Daewrolet Astra.jpg (49.21 KiB) Zobrazeno 3456 x

- 

- Opel 5.JPG (61.56 KiB) Zobrazeno 3456 x