Tak jsem se rozhodl vyměnit puvodní sedadla za neco lepšího jak na pohled tak na pohodlí
 Ale jak asi všichni výte sportovní sedačky jsou poněkud drahé a ty levné nejsou odklápěcí pro 3dv. modeli a ani polohovací prostě hnus nepohodlnej jen dobře vypadaj ale skuste si někdy do toho sednout
  Ale jak asi všichni výte sportovní sedačky jsou poněkud drahé a ty levné nejsou odklápěcí pro 3dv. modeli a ani polohovací prostě hnus nepohodlnej jen dobře vypadaj ale skuste si někdy do toho sednout    A já to vyřešil nasledovně vybral jsem vsice trošku jeté ale na oko coll byli z bourané Astry GSI a jak padnou proste přesně jako původní jen povolit čtyři šroubky a namontovat jiné a výsledek ohromující to se prostě nedá srovnávat s originálem dří vás na jedničku tak čágo SPEEDY
 A já to vyřešil nasledovně vybral jsem vsice trošku jeté ale na oko coll byli z bourané Astry GSI a jak padnou proste přesně jako původní jen povolit čtyři šroubky a namontovat jiné a výsledek ohromující to se prostě nedá srovnávat s originálem dří vás na jedničku tak čágo SPEEDY