Autobateria
Moderátor: Blue Lanos
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
- Reklama
- Radoslav Hološka
- Kontaktovat uživatele:
Re: Autobateria
V poslednej dobe mi neako blblo auto v nizkych otáčkach a hlavne pri preradovaní cukalo až nakoniec odišla baterka tak som dal novú a je zas všetko v pohode auto už necuká a ide neak hladko paráda  

- Přílohy
- 

- P160810_17.52[01].JPG (73.97 KiB) Zobrazeno 2380 x

- 

- P160810_17.51.JPG (89.7 KiB) Zobrazeno 2380 x

- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Zaujímavé čo   To už som pár krát aplikoval a fakt to vetšinou pomohlo a inak aj moja má už 7 rokov a keď je po lete že jazdím len krátké trasy tak trhá ako ďas a najprv som myslel že to je spojka ale po skúsenostiach už viem kde je pes zakopaný a jo na LPG to zasa nie je vôbec zistitelné tam šlape nádherne ale benzin hopká dokud sa nedobije a tak asi Ťa budem nasledovať lebo celú zimu to strážiť nebudem to sa mi nechce
 To už som pár krát aplikoval a fakt to vetšinou pomohlo a inak aj moja má už 7 rokov a keď je po lete že jazdím len krátké trasy tak trhá ako ďas a najprv som myslel že to je spojka ale po skúsenostiach už viem kde je pes zakopaný a jo na LPG to zasa nie je vôbec zistitelné tam šlape nádherne ale benzin hopká dokud sa nedobije a tak asi Ťa budem nasledovať lebo celú zimu to strážiť nebudem to sa mi nechce   

Jo len musím preuhlíkovať štartér aby som ju hned neodpísal

To už som pár krát aplikoval a fakt to vetšinou pomohlo a inak aj moja má už 7 rokov a keď je po lete že jazdím len krátké trasy tak trhá ako ďas a najprv som myslel že to je spojka ale po skúsenostiach už viem kde je pes zakopaný a jo na LPG to zasa nie je vôbec zistitelné tam šlape nádherne ale benzin hopká dokud sa nedobije a tak asi Ťa budem nasledovať lebo celú zimu to strážiť nebudem to sa mi nechce

Pěkný den   

Tak já mám porád originál to je šest let a zelený oko stále svítí Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape
 Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape   Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt
 Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt   

Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Tak já mám porád originál to je šest let a zelený oko stále svítí
 Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape
 Jo a to už asi třikrát mi nedobouchla žena kufr a baterka byla úplně prázdná tak jsem ji hodil na nabíječku a jak říkám stále šlape   Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt
 Tak doufám,že když jsem ji pochválil tak nebude mít infarkt   
 Tak hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Ahojte dnes som sa zasa trocha hral.Kúpil som stavebnicu batestu   no lenže musel som ju najprv poskladat nebolo to na moje oči musel som s okuliarmi
 no lenže musel som ju najprv poskladat nebolo to na moje oči musel som s okuliarmi  lebo neaké súčiastky boli ako blchy no ale podarilo sa fachčí to
 lebo neaké súčiastky boli ako blchy no ale podarilo sa fachčí to  tu je výsledok pár fotiek.Zatial som to mal na každom aute a je to perfektná vec.Máte prehlad o akumulátore a altelnátore či vobec dobíja alebo prebíja
 tu je výsledok pár fotiek.Zatial som to mal na každom aute a je to perfektná vec.Máte prehlad o akumulátore a altelnátore či vobec dobíja alebo prebíja   červená led je napetie 10,5V zelená11,5V zelená12,6V zelená13,7V oranžová14,9V kedysi to bolo dostat kúpit ,ale z troma ledkama a teraz už len ako stavebnicu
 červená led je napetie 10,5V zelená11,5V zelená12,6V zelená13,7V oranžová14,9V kedysi to bolo dostat kúpit ,ale z troma ledkama a teraz už len ako stavebnicu  

no lenže musel som ju najprv poskladat nebolo to na moje oči musel som s okuliarmi
 no lenže musel som ju najprv poskladat nebolo to na moje oči musel som s okuliarmi  lebo neaké súčiastky boli ako blchy no ale podarilo sa fachčí to
 lebo neaké súčiastky boli ako blchy no ale podarilo sa fachčí to  tu je výsledok pár fotiek.Zatial som to mal na každom aute a je to perfektná vec.Máte prehlad o akumulátore a altelnátore či vobec dobíja alebo prebíja
 tu je výsledok pár fotiek.Zatial som to mal na každom aute a je to perfektná vec.Máte prehlad o akumulátore a altelnátore či vobec dobíja alebo prebíja   červená led je napetie 10,5V zelená11,5V zelená12,6V zelená13,7V oranžová14,9V kedysi to bolo dostat kúpit ,ale z troma ledkama a teraz už len ako stavebnicu
 červená led je napetie 10,5V zelená11,5V zelená12,6V zelená13,7V oranžová14,9V kedysi to bolo dostat kúpit ,ale z troma ledkama a teraz už len ako stavebnicu  
- Přílohy
- 

- IMG_4569.JPG (186.46 KiB) Zobrazeno 2310 x

- 

- IMG_4568.JPG (184.14 KiB) Zobrazeno 2310 x

- 

- IMG_4564.JPG (193.72 KiB) Zobrazeno 2310 x

- Přílohy
- 

- IMG_4573.JPG (178.64 KiB) Zobrazeno 2310 x

- 

- IMG_4570.JPG (205.29 KiB) Zobrazeno 2310 x

čaute, asi to sem nepatří, ale jak jsem viděl ten obrázek s těma žárovečkama, tak mi ted došlo, že u mě na Leganze mi nesvítí podsvícení-nastavení výšky světel a hned vedle něj to podsvícení u nastavení síly osvětlení v interieru( tachometr atd ) dají se zde vyměnit žárovečky nebo koupit rovnou celé ovládání? díky

Ano da jú sa vymenit,len žiarovky