, tak jsem to vše vyčistil co to šlo , dal nový těsnění a umyl motor. Snad už nebudu muset mýt motor tak často
 , tak jsem to vše vyčistil co to šlo , dal nový těsnění a umyl motor. Snad už nebudu muset mýt motor tak často  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

tak uvidíme, jen mě nejde do hlavy že ty utopený svíčky vůbec fungujou, že se ten výboj přes ten olej nevybije do kostry
  tak uvidíme, jen mě nejde do hlavy že ty utopený svíčky vůbec fungujou, že se ten výboj přes ten olej nevybije do kostry   asi se musím ještě hodně učit
  asi se musím ještě hodně učit   

Jo ale to tesnenie asi budeš potrebovať do zásoby takže po pol roku prekontroluj sviečky,stačí vybrať pipku a keď bude suchá tak je OK no a vonkajší priesak to uvidíš tedy Ty áno pretože si čistotný ale už som videl motory ako olejničky a tam to teda poznať nebolo
 Jo ale to tesnenie asi budeš potrebovať do zásoby takže po pol roku prekontroluj sviečky,stačí vybrať pipku a keď bude suchá tak je OK no a vonkajší priesak to uvidíš tedy Ty áno pretože si čistotný ale už som videl motory ako olejničky a tam to teda poznať nebolo  
Ceny sly dolu pekne jak koukam...ja ho mel taky myslim z krce ale dival jsem se je tam ted jiny vyrobce.Ono poznas to na omak to spatne byla takova typicka guma ale co ma ted je takove jakoby silikonove heboucke na omakconpet píše:Tohle tesnění stálo 185kčtak uvidíme, jen mě nejde do hlavy že ty utopený svíčky vůbec fungujou, že se ten výboj přes ten olej nevybije do kostry
asi se musím ještě hodně učit

tohle je určitě gumový, silikon bych poznal
  tohle je určitě gumový, silikon bych poznal  
 Ty zadní brzdy jsou prostě nevyspitatelné, tak příště něž mě skončí stk , tak raději 14 dní předem si tam zajedu na kontrolu jak na tom jsou, abych měl trochu času na případnou opravu a neodjížděl jako teď s razítkem NEZPUSOBILE
  Ty zadní brzdy jsou prostě nevyspitatelné, tak příště něž mě skončí stk , tak raději 14 dní předem si tam zajedu na kontrolu jak na tom jsou, abych měl trochu času na případnou opravu a neodjížděl jako teď s razítkem NEZPUSOBILE  
 Hranu na bubnech mě mechanik taky srazil
  Hranu na bubnech mě mechanik taky srazil   se sundáváním si taky docela užil
  se sundáváním si taky docela užil   ale povedlo se
  ale povedlo se  

, ale popravdě teď nevím čeho je víc
  , ale popravdě teď nevím čeho je víc   Jinak po výměně výfuku mě hodně klesla spotřeba , tak z toho mám teda radost
   Jinak po výměně výfuku mě hodně klesla spotřeba , tak z toho mám teda radost  
 No čo je to naša radosť
 No čo je to naša radosť   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |