díky scorpion 11 ale tlumičama to není.Dneska mi švárův kamarád kola vyvažoval na vesnickým pneuservisu v garážové dílně a zjistil že na jednom kole chybý 40g!!!!!!!!!!!!pak 30g!!!!!!!!!!!!!!!!!20g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a 15 g vyvážil a kola jsou rovňounký
 díky scorpion 11 ale tlumičama to není.Dneska mi švárův kamarád kola vyvažoval na vesnickým pneuservisu v garážové dílně a zjistil že na jednom kole chybý 40g!!!!!!!!!!!!pak 30g!!!!!!!!!!!!!!!!!20g!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a 15 g vyvážil a kola jsou rovňounký  jel jsem 140km/hod a volant se ani nehl,vyvážil to pěkně do nuly
 jel jsem 140km/hod a volant se ani nehl,vyvážil to pěkně do nuly  

jinak mi to pěkně skur.....v Brně v michelin servisu CARENA tam mě v živitě už neuvidí dal jsem jim za to 730kč jen za vyvážení  a ani to vyvážit nedovedou.Chlapík si ode mě vzal jen 300kč,dal jsem mu víc a sedí to jak prdel na hrnec už jsem spokojen,UUUUUUFFF
 jinak mi to pěkně skur.....v Brně v michelin servisu CARENA tam mě v živitě už neuvidí dal jsem jim za to 730kč jen za vyvážení  a ani to vyvážit nedovedou.Chlapík si ode mě vzal jen 300kč,dal jsem mu víc a sedí to jak prdel na hrnec už jsem spokojen,UUUUUUFFF  
 ty autorizovaný opravny a autorizovaný pneuservisi jsou nějaký divný ne???nemáte taky někdy ten pocit,myslel jsem že zaměstnávají odborníky

teď až je nějak podám jestli se prodají tak pořídím ani 16" ani 14" ale 15".Jsou ty patnáctky taky tvrdy s 55 gumou?? jestli jo tak tam dám zpátky 14" a bude klid.Protože s nima jsem byl po stránce komfortu spokojen.
 teď až je nějak podám jestli se prodají tak pořídím ani 16" ani 14" ale 15".Jsou ty patnáctky taky tvrdy s 55 gumou?? jestli jo tak tam dám zpátky 14" a bude klid.Protože s nima jsem byl po stránce komfortu spokojen.