a M3X se teda dostal do výroby

u nás si na Matize 3 počkáme až do konce května 2005

bude také tak úspěšný jako současný Matiz?

Moderátor: Blue Lanos

je to pekny, kazdopadne m3x jak si ho pamatuji v modrem provedeni mel daleko lepsi predni svetlaKaufik. píše: M3X se teda dostal do výroby

Podle mne by byla idealni treba 1,4. To uz by mohlo celkem slusne slapat, vzhledem k tomu, ze je Matiz tak lehkej a navic by se to nemuselo tak tocit, tudiz by ten motor nedostaval takovy kapky..
 Podle mne by byla idealni treba 1,4. To uz by mohlo celkem slusne slapat, vzhledem k tomu, ze je Matiz tak lehkej a navic by se to nemuselo tak tocit, tudiz by ten motor nedostaval takovy kapky..  

. Osobně jsem moc zvědav na techniku. V SM psali, že je to facelift (zhruba v rozsahu Fáčko -> Felda), což by nasvědčovalo, že se dole moc nezměnilo... Uvidíme. Už se těším.
 . Osobně jsem moc zvědav na techniku. V SM psali, že je to facelift (zhruba v rozsahu Fáčko -> Felda), což by nasvědčovalo, že se dole moc nezměnilo... Uvidíme. Už se těším.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |