ale to uz jsme probirali jinde. Ja jsem spokojeny na 90 procent (sedacky a moje krive zada nejdou absolutne dohromady, ale uz jsem nasel jakz takz dobrou polohu), ovsem toto auto bych nikomu nedoporucil, nechci, aby to byla tuctovka na kazdem rohu
 ale to uz jsme probirali jinde. Ja jsem spokojeny na 90 procent (sedacky a moje krive zada nejdou absolutne dohromady, ale uz jsem nasel jakz takz dobrou polohu), ovsem toto auto bych nikomu nedoporucil, nechci, aby to byla tuctovka na kazdem rohu 
Moderátor: Blue Lanos
chrudoš píše:A pritom stacilo priplatit za LT, coz neni zadny ranec a vyse zminene problemy by byly prycale to uz jsme probirali jinde. Ja jsem spokojeny na 90 procent (sedacky a moje krive zada nejdou absolutne dohromady, ale uz jsem nasel jakz takz dobrou polohu), ovsem toto auto bych nikomu nedoporucil, nechci, aby to byla tuctovka na kazdem rohu
 No to sa ti asi aj plní .
 No to sa ti asi aj plní . 

milosh píše:Chevrolety si rozhodne jako firemni auta moc lidi nekoupi a tak bych se nebal, skodovka vzdy bude za rohem cekat
 To je jasná vec .
 To je jasná vec .  

Ale kdyz si potahnu hlavovou operku uplne dopredu a opru se, zada se narovnaji a jede se mi dobre. Nikdy jsem nechapal, jak nekdo muze pouzivat operku, no ted jinak nejezdim
 Ale kdyz si potahnu hlavovou operku uplne dopredu a opru se, zada se narovnaji a jede se mi dobre. Nikdy jsem nechapal, jak nekdo muze pouzivat operku, no ted jinak nejezdim 

)))
))) Takze ted si steluju zada na jeji polohu, jen si ji posunu a asi jsem si taky uz zvykl. Anebo si nejak srovnam zada a bude to taky v pohode
 Takze ted si steluju zada na jeji polohu, jen si ji posunu a asi jsem si taky uz zvykl. Anebo si nejak srovnam zada a bude to taky v pohode 

), tajk uvidime co mi budu musiet doladit...
 ), tajk uvidime co mi budu musiet doladit...

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |