alvin píše:Lebo som mu ho dal osobneJarik píše:Alvin Neviem prečo to aveo na fotke už nemalo za stieračom leták daewooklubu

Dobre kamarát moj
 Dobre kamarát moj  , to ta ospravedlnuje
 , to ta ospravedlnuje  . Nepovedal kedy sa ukáže medzi nami
 . Nepovedal kedy sa ukáže medzi nami  

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
alvin píše:Lebo som mu ho dal osobneJarik píše:Alvin Neviem prečo to aveo na fotke už nemalo za stieračom leták daewooklubu

Dobre kamarát moj
 Dobre kamarát moj  , to ta ospravedlnuje
 , to ta ospravedlnuje  . Nepovedal kedy sa ukáže medzi nami
 . Nepovedal kedy sa ukáže medzi nami  

Au, Scorpion kousnulScorpion.11 píše: Nelíbí se mi tvůj postoj a to ani trošku!Hold někdo rád píše a něco tu dělá a druhý se zas rád zviditelní.A né každý má dobrou finanční situaci,aby mohl jezdit na sraz na takovou dlouhou štreku třeba ten stále probíraný Manín.
A teť si můžeš o mě myslet co chceš,ale za svým si stojím

,ale nemôžeme byť stále vážny,napadlo ma už minule,že  na www.pokec.sk chodí chlapík s nickom Aneo .
 ,ale nemôžeme byť stále vážny,napadlo ma už minule,že  na www.pokec.sk chodí chlapík s nickom Aneo . 

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas

PS vzdialenost urcite nie je problem...  Tesim sa na nasu premieru s Kaťkou na Olsovci.
 PS vzdialenost urcite nie je problem...  Tesim sa na nasu premieru s Kaťkou na Olsovci. 

No letáky sú vytlačené len ich poroznášať po Aveách po Poprade ked sa zlepší počasie lebo teraz len leje , leje ako z krhli .
 No letáky sú vytlačené len ich poroznášať po Aveách po Poprade ked sa zlepší počasie lebo teraz len leje , leje ako z krhli .  

Poprípade ešte dotlačím ha,ha,ha .
 Poprípade ešte dotlačím ha,ha,ha .  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |