spotřeba se pohybuje od 5,2 až 5,9 když mi jede naplno klima, jezdím do práce 130km (myšleno tam i zpět). Jízdní vlastnosti nečekejte raketu:) ale jede svižně a uhánět s ním 160:)) po dálnici se dá ale optimální je těch 140km/h Chování v zatáčkách bych hodnotil lepší než moje předchozí Aveo:) odhlučnění perfektní:) jedinou slabinou co bych řekl je že když frčíte do prudkého kopce musíte si trochu hrát s řazením ale to s tím musíte počítat když si kupujete tuhle kategorii aut. Takže pokud někdo přemýšlí že vymění první generaci za druhou neváhejte:) budete mile překvapeni:)
takže CHEVROLEŤACI
 ať se Vám daří na silnici i v životě
 ať se Vám daří na silnici i v životě  jen a jen dobře:)
 jen a jen dobře:)

Takže by nám už snad mohli věřit, že téhle spotřeby se dá dosáhnout i s klimou.. Nás zítra čeká cesta do Ostravy po dálnici a rozhodně nemíním Sparkyse šetřit, 140km/h určitě pofičíme, ne-li víc, opravdu to dokáže.. Teď nám spotřeba s klimou vychází na nějakých 5,1, uvidím po víkendu, čeká nás cesta okolo 650km..
  Takže by nám už snad mohli věřit, že téhle spotřeby se dá dosáhnout i s klimou.. Nás zítra čeká cesta do Ostravy po dálnici a rozhodně nemíním Sparkyse šetřit, 140km/h určitě pofičíme, ne-li víc, opravdu to dokáže.. Teď nám spotřeba s klimou vychází na nějakých 5,1, uvidím po víkendu, čeká nás cesta okolo 650km..  

no a i já semusím připojit.....klima jede často a spotřeba se nám pohybuje cca 5,5.....stále doufám že to bude ještě lepší.....jen při předjíždění do kopečku se klimatizace vypíná neboť docela brzdí
 no a i já semusím připojit.....klima jede často a spotřeba se nám pohybuje cca 5,5.....stále doufám že to bude ještě lepší.....jen při předjíždění do kopečku se klimatizace vypíná neboť docela brzdí
 no zkusím to ještě jednou ale kdyby náhodou to tady někde vyskočilo tak to prosím přejděte:)))....
 no zkusím to ještě jednou ale kdyby náhodou to tady někde vyskočilo tak to prosím přejděte:)))....
 kdo z vás má tedy auto opravdu jako uživatel, můžete přidat recenzi?
  kdo z vás má tedy auto opravdu jako uživatel, můžete přidat recenzi?