No ono je to aj tak že pokud tie plastové nové vydržia ako tie pôvodné tak 10 rokov nu potom nie je čo riešiť aj keď plecháčky sú lepšie len ako píšeš treba na to dielničku a potrebné nástroje
 No ono je to aj tak že pokud tie plastové nové vydržia ako tie pôvodné tak 10 rokov nu potom nie je čo riešiť aj keď plecháčky sú lepšie len ako píšeš treba na to dielničku a potrebné nástroje   

Moderátor: Blue Lanos

Podobný problem stou mriežkou som mal aj , tak sa zdeformovala na slnku až sa rozlomila na viac kusov, pravdepodobne je nekvalitný material či už plastov mriežky ako aj palubovky . Kupil som original novu mriežku a mal som čo robit ako ju tam uchytit, skušal som rôzne lepidlatomenek píše:Caute chlapi.Jsem cerstvym majitelem Leganzky 2.0CDX,r.v.98,98KW,krasna zlata metalizka,no a taky mam problem s palubkou.Stred palubky,kde je mrizka ofuku pr.skla je vyhnuty.Mrizka byla zlomena,sehnal jsem funglovku,ale nevim,jestli ji tam muzu dat predtim,nez tu zvedlou cast nejak pripevnim,nebo to neni treba a pritlaci mi to tam ta mrizka?????Nerad bych to podelal,stalo me to s postovnym skoro osm stovek.Zkousel jsem to lepit lepidlem PATEX SUPER FIX,ale absolutne se to nechyta.
 a máte pokoj na večné časy a slnko môže pálit kolko chce
   a máte pokoj na večné časy a slnko môže pálit kolko chce  Ja hu mám z plechu a pokoj. Niekde by tu malo byt aj foto ako som to robil
 Ja hu mám z plechu a pokoj. Niekde by tu malo byt aj foto ako som to robil 
 Kráska je od nova stále buď v garáži alebo pod prístreškom a keď na slnku tak samo že má na okne clonu no a potom to vyzerá takto
  Kráska je od nova stále buď v garáži alebo pod prístreškom a keď na slnku tak samo že má na okne clonu no a potom to vyzerá takto   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |