to jsi lepil sám nebo v servisu?taky bych je moc chtěl
   palec nahoru
 palec nahoru  

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

palec nahoru
 palec nahoru  

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nas
Na slovensku máme trošku iné zákony. Keby že auto je dovez z čech a má fólie aj na predných sklách tak to sa dá. Ale keď že auto je registrované na slovensku tak na predných bočných oknách nemôžeš mať nalepene .Luky píše:Krom čelního okna, můžeš mít zatmavené všechny ostatní. Jen ti to musí dělat někdo kdo ti dá na to atest a i fólie musí mít atest. Všeobecně přední dveře(skla) musí být zatmavené méně než ostatní, když to dělali mě na Captivě, domluvil jsem se sním ať mi dá i na ty přední okna malinko(tuším o stupeň nebo dva) tmavší a do papírů napsal povolené. Mám k tomu kartičku kterou mám vozit sebou kvůli polišům a celníkům ale vživotě jsem ji nevytáhl z peněženky proože ji po mě nikdo nechtěl a na skla taky nikdo nic neřekl.
Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-naslomngi píše:Na slovensku máme trošku iné zákony. Keby že auto je dovez z čech a má fólie aj na predných sklách tak to sa dá. Ale keď že auto je registrované na slovensku tak na predných bočných oknách nemôžeš mať nalepene .Luky píše:Krom čelního okna, můžeš mít zatmavené všechny ostatní. Jen ti to musí dělat někdo kdo ti dá na to atest a i fólie musí mít atest. Všeobecně přední dveře(skla) musí být zatmavené méně než ostatní, když to dělali mě na Captivě, domluvil jsem se sním ať mi dá i na ty přední okna malinko(tuším o stupeň nebo dva) tmavší a do papírů napsal povolené. Mám k tomu kartičku kterou mám vozit sebou kvůli polišům a celníkům ale vživotě jsem ji nevytáhl z peněženky proože ji po mě nikdo nechtěl a na skla taky nikdo nic neřekl.
 Tak s tým mám tiež bohaté skúsenosti .
 Tak s tým mám tiež bohaté skúsenosti .  

Jen jedno nechápu, když u dovozu může být tak proč né dodělat na novém?? Holt vám na toto dělal vyhlášku nějakej ocas
   Jen jedno nechápu, když u dovozu může být tak proč né dodělat na novém?? Holt vám na toto dělal vyhlášku nějakej ocas  
 ..a uz mali zarobene 2000sk este na nase koruny
 ..a uz mali zarobene 2000sk este na nase koruny| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |