No asi prečo vznikly kluby,fora,zrazy je jedno o akých  značkách áut hovoríme .
  No podme sa radšej venovať téme v ktorej sme a skončme s týmito žabomyšími vojnami .
 No podme sa radšej venovať téme v ktorej sme a skončme s týmito žabomyšími vojnami .Konečne jsem potkal Nového SPARKA
Moderátor: Blue Lanos
  No podme sa radšej venovať téme v ktorej sme a skončme s týmito žabomyšími vojnami .

má v sobě spoustu nových nápadů začínající přístrojovou deskou až po tvar kapoty a super velký světla.Neviděl jsem ho ještě na 15 palcových kolech litých ,až uvidím myslím ,že se mi potvrdí můj názor ž s liťáčkama nebude mít chybu
 má v sobě spoustu nových nápadů začínající přístrojovou deskou až po tvar kapoty a super velký světla.Neviděl jsem ho ještě na 15 palcových kolech litých ,až uvidím myslím ,že se mi potvrdí můj názor ž s liťáčkama nebude mít chybu  
   Stejně tak se mi líbí Matiz jako má třeba kolegáček Vazon zelenýho ten je taky super
 Stejně tak se mi líbí Matiz jako má třeba kolegáček Vazon zelenýho ten je taky super  
   nelíbí se mi předražený auta typu škoda a ww toť vše
 nelíbí se mi předražený auta typu škoda a ww toť vše 
 Ahojte , v Poprade čo viem z videnia tak jeden zelený cocktail LS + ale iba zriedka asi to bude sviatočný vodič a jeden červený super vybava asi SPARK + a jeden ale špz z Kežmarku tiež červený super tiež asi vybava SPARK + .
 Ahojte , v Poprade čo viem z videnia tak jeden zelený cocktail LS + ale iba zriedka asi to bude sviatočný vodič a jeden červený super vybava asi SPARK + a jeden ale špz z Kežmarku tiež červený super tiež asi vybava SPARK + .  

A samozrejme predvadzačka PK auta momentálne v showroome zelený cocktait vo výbave LT .
 A samozrejme predvadzačka PK auta momentálne v showroome zelený cocktait vo výbave LT .  
 vždycky na sebe blikáme..
  vždycky na sebe blikáme..   

Uznávám, že je i ten pěkný, ale jak jsem ho viděla v městské dopravě, tak se nějak utápěl, červená trochu bije do oka a hned si toho člověk všimne. Hlavně, že startujealvin píše:Prečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená

Skoro přímo v centru Ostravy - cca 5 minut chůze. Mám též LS Plus. Je to první auto, co si platím sama, tak se budu 3 roky o něho bát. Jak jsem neměla značku, tak jsem skoro nespala a šla ho kontrolovat při větším hluku - mazec, jsem blázen!Jajuska95 píše:Hannah84: Jéééé, ty jsi z Ostravyjá tam mám rodinu a Sparka jsem tam viděla bílého v základní výbavě v Ostravě-Polance.. Odkud jsi ty?
Vítám tě mezi námi
my se tam taky opět chystáme za mou rodinou

To někdo (nevim kdo čtu to letmo) zaperlil. Klíííd lidi vždyť jsou to jenom plechový konzervy ztvořený k tomu, dostat z nás peníze pod vidinou nabídnutí nějaký časově omezený služby.
  To někdo (nevim kdo čtu to letmo) zaperlil. Klíííd lidi vždyť jsou to jenom plechový konzervy ztvořený k tomu, dostat z nás peníze pod vidinou nabídnutí nějaký časově omezený služby.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |