Jajuska95 píše:Tak mě potěšilo, že Spark zvládl v pohodě náročnou cestu do Francie a zpět, rodiče od Ivoše najeli přibližně 3.700km, takže v tuto chvíli má Sparkys natočeno přes 10.600km, za chvíli půjdeme na garančku..

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95
Jajuska95 píše:Tak mě potěšilo, že Spark zvládl v pohodě náročnou cestu do Francie a zpět, rodiče od Ivoše najeli přibližně 3.700km, takže v tuto chvíli má Sparkys natočeno přes 10.600km, za chvíli půjdeme na garančku..

akorát jsme vždycky popudily Škodovky (Octávky většinou) a hned museli přidat, aby nás předjeli..
  akorát jsme vždycky popudily Škodovky (Octávky většinou) a hned museli přidat, aby nás předjeli..   
   Později sem dám i fotku..
  Později sem dám i fotku..  
Myslis tu z policejniho radaru a pak jeste fotku prislusniku s udivenymy vyrazy?Jajuska95 píše:... Později sem dám i fotku..

ale jinak by asi koukali..
 ale jinak by asi koukali..   

já ti dám starší pániGoose píše:To vy byste pak asi taky čučeli...kámoš jim kdysi neujel ani na motorce,předjižděl ve 190 kolonu aut která se "plazila" 130 a trvalo pár vteřin než Passat vystřelil z té kolony a byl nalepej u jeho zadního kola a nemělo smysl už ujíždět,naštěstí narazil na dva starší pány okolo 45-50 let se kterýma se zakecal a dostal ve finále jen 500,- pokutu bez bodu...když člověk jede takhle po dálnici tak ikdyž široko daleko nikde nic tak během pár vteřin to může být jinak...

Ivo R. píše:já ti dám starší pániGoose píše:To vy byste pak asi taky čučeli...kámoš jim kdysi neujel ani na motorce,předjižděl ve 190 kolonu aut která se "plazila" 130 a trvalo pár vteřin než Passat vystřelil z té kolony a byl nalepej u jeho zadního kola a nemělo smysl už ujíždět,naštěstí narazil na dva starší pány okolo 45-50 let se kterýma se zakecal a dostal ve finále jen 500,- pokutu bez bodu...když člověk jede takhle po dálnici tak ikdyž široko daleko nikde nic tak během pár vteřin to může být jinak...

Budem to musiet aj ja skusit zatial ma odvaha nepustila cez 160
  Budem to musiet aj ja skusit zatial ma odvaha nepustila cez 160 

už se blížíme k 21tis.km, stále naprostá spokojenost.. Spotřeba okolo 5l/100km..
 už se blížíme k 21tis.km, stále naprostá spokojenost.. Spotřeba okolo 5l/100km..| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |