on tam jiný, ale téměř stejný Bobeš! Musím říci, že jeho majitelka ho měla vevnitř skvěle vyšperkovaného plyšáky v barvě autíčka!
 on tam jiný, ale téměř stejný Bobeš! Musím říci, že jeho majitelka ho měla vevnitř skvěle vyšperkovaného plyšáky v barvě autíčka!   

Hádej v jaké barvě?
 Hádej v jaké barvě?  Zdá se že to pro ní je také srdeční záležitost jako pro většinu z nás. Moc to potěšilo
 Zdá se že to pro ní je také srdeční záležitost jako pro většinu z nás. Moc to potěšiloModerátor: Blue Lanos

Hádej v jaké barvě?
 Hádej v jaké barvě?  Zdá se že to pro ní je také srdeční záležitost jako pro většinu z nás. Moc to potěšilo
 Zdá se že to pro ní je také srdeční záležitost jako pro většinu z nás. Moc to potěšilo 

Jajuska95 píše:Tak to je fajn, já jsem viděla jedině v Ostravě-Polance, v bílé barvě.. Jinak jsme Sparka viděli v Chevroletu v Poděbradech, když jsme jeli na sraz, ale ten byl jen vystavený..

Ještě plánujeme webové stránky, ale to mi ještě pomůže Ivoš
 Ještě plánujeme webové stránky, ale to mi ještě pomůže Ivoš   

alvin píše:Klub majiteľov a priaznivcov nováho SPARKA na FB jr TU:
http://www.facebook.com/home.php?#!/pag ... 6719053416

,ale nevedel so,že aj Ty máš na tom zásluhu,takže kto nieje na FB nech sa zaregistruje
 ,ale nevedel so,že aj Ty máš na tom zásluhu,takže kto nieje na FB nech sa zaregistruje  

Ahojte , v Poprade bi som ich narátal na prstoch jednej ruky .
 Ahojte , v Poprade bi som ich narátal na prstoch jednej ruky .  

já tam mám rodinu a Sparka jsem tam viděla bílého v základní výbavě v Ostravě-Polance.. Odkud jsi ty?
  já tam mám rodinu a Sparka jsem tam viděla bílého v základní výbavě v Ostravě-Polance.. Odkud jsi ty?   Vítám tě mezi námi
  Vítám tě mezi námi   my se tam taky opět chystáme za mou rodinou
  my se tam taky opět chystáme za mou rodinouPrečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená
alvin píše:Prečo,aj tá tmavomodrá metalíza má čosi do seba,nič proti nejHannah84 píše:V Ostravě jsem myslela,že jsem jediná, ale už jsem dostala echo, že byl spatřen bratříček. A viděla jsem i tmavě modrou metalízu jezdit - no musím říct, že není nic moc atraktivní, radši ta červená

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |