Jednak to nevyzera tam dobre a jednak si mozes takto pekne poskriabat lak, staci zafukat vietor, prejst popri tebe ferari, atd atd

Inak pekne

Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

A pekne naleštená
 A pekne naleštená  
--------------------------peha- píše:Nádherný kúsok

A pekne naleštená
 vždyt' pravidelnou údržbou a ošetřením
  vždyt' pravidelnou údržbou a ošetřením   déle vydrží
 déle vydrží   
   ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
K ziadnemu? To som bol az tak velmi opity ?sandruš píše:k žádnemu Vazounku.V tom kufru je jen papír .A na sedačkách jsem vezla hliník,nějaké železo a autobaterii.A olej .Dělám pomalu debordelizaci v garáži

Nech Ťa tedy vozí stále viac a ďalej
 Nech Ťa tedy vozí stále viac a ďalej   Jejda len to leštenie Ti tedy nezávidím nakolko Ťa poznám tak ako to robíš na streche veď to aj Já by som mal problém a leštiť takú plochu to je tiež dobrá zábava
 Jejda len to leštenie Ti tedy nezávidím nakolko Ťa poznám tak ako to robíš na streche veď to aj Já by som mal problém a leštiť takú plochu to je tiež dobrá zábava   

.............................sandruš píše:na střechu potřebuju Tátu..a nebo si bdu brávat štafle

ale pozor jsou vratké
 ale pozor jsou vratké   než se na nich naučíš
 než se na nich naučíš   ahoj
 ahoj 
 bych si dřív namlátila.
 bych si dřív namlátila.  

sandruš píše:Vazounku.Toby asi nedopadlo dobře..já stojím s Tacumou trošku v kopcibych si dřív namlátila.

Jinak chystám do Tacumy 3 pásm. Repro s kapacinou 300 W a RMS 100 W.

tohle semi prostě moc líbí
  tohle semi prostě moc líbí  

jj chromový kliky jsou super
 jj chromový kliky jsou super  já si je dával na autko taky
  já si je dával na autko taky  

Asi někeho zastřelím
 Asi někeho zastřelím   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |