Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

včera vypověděla službu spojka
  včera vypověděla službu spojka   Díky palikxovi za diagnostiku po telefonu, na 90% je to ulomená páka spojky. Ještě že Kuba byl na blízku
  Díky palikxovi za diagnostiku po telefonu, na 90% je to ulomená páka spojky. Ještě že Kuba byl na blízku  
 Tak nech je Kočka zasa rýchlo v kondícii veď je leto a treba si ju užívať
 Tak nech je Kočka zasa rýchlo v kondícii veď je leto a treba si ju užívať  
 to je zákon schválností
  to je zákon schválností   v patek mě začla dovolená
   v patek mě začla dovolená   páku jsem právě objednal z Krče , stojí 300kč , skoro směšná cena , ale auto  je bez toho nepojizdné
   páku jsem právě objednal z Krče , stojí 300kč , skoro směšná cena , ale auto  je bez toho nepojizdné   . Zajímalo by mě jestli půjde vyklepnout nahoru, jestli se podaří vyšroubovat ten její zajištovací šroub, bez toho aby se musela prevodovka dělit od motoru. Nějaký kolega tu psal že stačí povolit šrouby co spojují motor a převodovku a vzniklý prostor už umožní ten zajištovaci šroub vyšroubovat. No uvidíme co na to pan doktor
 . Zajímalo by mě jestli půjde vyklepnout nahoru, jestli se podaří vyšroubovat ten její zajištovací šroub, bez toho aby se musela prevodovka dělit od motoru. Nějaký kolega tu psal že stačí povolit šrouby co spojují motor a převodovku a vzniklý prostor už umožní ten zajištovaci šroub vyšroubovat. No uvidíme co na to pan doktor  

díky za ukázku
    díky za ukázku  
 byla to skutečně pootočená páka spojky, bohužel se ji nepodařilo vytáhnout pouhým odsazením převodovky od motoru, tak musela celá převodovka ven
  byla to skutečně pootočená páka spojky, bohužel se ji nepodařilo vytáhnout pouhým odsazením převodovky od motoru, tak musela celá převodovka ven   MASAKR
  MASAKR   Tak snad teď bude chvíli klid
  Tak snad teď bude chvíli klid  
conpet píše:Klucííí už zase jezdíííímmm, ještě 1 díky Palikxovi za diagnostiku po telefonubyla to skutečně pootočená páka spojky, bohužel se ji nepodařilo vytáhnout pouhým odsazením převodovky od motoru, tak musela celá převodovka ven
MASAKR
Tak snad teď bude chvíli klid
 , Kubu jsem zachraňoval 2x on mě zatím 1x
 , Kubu jsem zachraňoval 2x on mě zatím 1x  
 ale jeden PAN nechanik před kterým smekám
  ale jeden PAN nechanik před kterým smekám  

pěna vylítla a už je to OK
  pěna vylítla a už je to OK  
 ten starej byl prostě na kaši. Když jsem to natočil jen se středním dílem tak to byl festovej laďák
  ten starej byl prostě na kaši. Když jsem to natočil jen se středním dílem tak to byl festovej laďák   , po ozazení konce jako v tý reklamě http://www.youtube.com/watch?v=cNlrkOe_ ... re=related
 , po ozazení konce jako v tý reklamě http://www.youtube.com/watch?v=cNlrkOe_ ... re=related| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |