...Mám taký menší problém....pri štartovaní auta mi nejde palivové čerpadlo, auto síce naštartuje, ale až pri piatom otočení klúčika. Pozeral som čerpadlo a skúšačkou som zistil, že doň nejde prúd. Pozrel som poistku aj relátko. Všetko vyzerá v poriadku. Nemáte nejakú fintu, ako zistím funkčnosť čerpadla, napríklad priloženie 9voltovej baterky, alebo niečo podobné?.....alebo kde vedú káble k čerpadlu, či tam nieje zrada.....ešte som sa snažil vybrať poistkovú sriňu, či zozadu nieje odpojený nejaký káblik, ale nepodarilo sa mi to.....
 ...Mám taký menší problém....pri štartovaní auta mi nejde palivové čerpadlo, auto síce naštartuje, ale až pri piatom otočení klúčika. Pozeral som čerpadlo a skúšačkou som zistil, že doň nejde prúd. Pozrel som poistku aj relátko. Všetko vyzerá v poriadku. Nemáte nejakú fintu, ako zistím funkčnosť čerpadla, napríklad priloženie 9voltovej baterky, alebo niečo podobné?.....alebo kde vedú káble k čerpadlu, či tam nieje zrada.....ešte som sa snažil vybrať poistkovú sriňu, či zozadu nieje odpojený nejaký káblik, ale nepodarilo sa mi to.....poraďte.....