co ma dnes potešilo
Moderátoři: Blue Lanos, pejee
Re: co ma dnes potešilo
...to Vazoune, taky se připojuji s přáním pro alvina - dobrú práci a zase svou oblíbenou značku...

97 nexia 1,5 8V GL 3D - servo, airbag, stavitelný volant, DO - alarm, radio CD sencor - bluthoth
nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico

nessii servizuji s palikxem v Mellicaro - servizione...
serpico
- Reklama
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím všechny na foru a přeji hezký den   tak ... vážení , dnes nás potěšil svou návštěvou kolega " Ríša " který dodržel své slovo ... a stavil se na kávičku . Kdyby se byl ozval dopředu, mohl by býval dostat i oběd.
 tak ... vážení , dnes nás potěšil svou návštěvou kolega " Ríša " který dodržel své slovo ... a stavil se na kávičku . Kdyby se byl ozval dopředu, mohl by býval dostat i oběd.   Takhle si jej musel někde koupit v našich končinách ... doufám, že se někde najedl. I tak mu s Aničkou děkujeme za návštěvu ... sice krátkou ale i tak nám udělal velikou radost . " Richarde " děkujeme
 Takhle si jej musel někde koupit v našich končinách ... doufám, že se někde najedl. I tak mu s Aničkou děkujeme za návštěvu ... sice krátkou ale i tak nám udělal velikou radost . " Richarde " děkujeme   ahoj " Vazoun a Anička "
 ahoj " Vazoun a Anička "  

tak ... vážení , dnes nás potěšil svou návštěvou kolega " Ríša " který dodržel své slovo ... a stavil se na kávičku . Kdyby se byl ozval dopředu, mohl by býval dostat i oběd.
 tak ... vážení , dnes nás potěšil svou návštěvou kolega " Ríša " který dodržel své slovo ... a stavil se na kávičku . Kdyby se byl ozval dopředu, mohl by býval dostat i oběd.   Takhle si jej musel někde koupit v našich končinách ... doufám, že se někde najedl. I tak mu s Aničkou děkujeme za návštěvu ... sice krátkou ale i tak nám udělal velikou radost . " Richarde " děkujeme
 Takhle si jej musel někde koupit v našich končinách ... doufám, že se někde najedl. I tak mu s Aničkou děkujeme za návštěvu ... sice krátkou ale i tak nám udělal velikou radost . " Richarde " děkujeme   ahoj " Vazoun a Anička "
 ahoj " Vazoun a Anička "  
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
Taká čerstvá snímka z dneška,dílečko náhody,ale síce na čom jazdím,ale čo mám stále v srdci a duši vidno aj to poradie  

,chlapi,Ďakujem Vám
 ,chlapi,Ďakujem Vám

,chlapi,Ďakujem Vám
 ,chlapi,Ďakujem Vám- Přílohy
- 

- unkovec&veľrybák.JPG (39.53 KiB) Zobrazeno 2424 x

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

alvine jednou budeš mít i nového sparka

Aby zlo zvítězilo, stačí, když slušní lidé nedělají nic.
Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]

Edmund Burke
[color=#FF0000]Chevrolet Aveo 1,4, 101hp, 74 kw [/color]
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
.............................. Ano,ano v této nádherné barvičce mu jej přeji ... už aby byla práce a pak za nějaký čas, aj toto autí ... že " Alvinku ?ladinek píše:

Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja  

Ale musím to sem napísať -no Čo ma dnes potešilo?
Výsledky VOLIEB SR !!!!!!!!!!! 

A co tě potěšilo,kokot Fico???Muco píše:Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja

Hyundai Tuscon 1.6 TGDi 20 years edition alias tučnák III
Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz

Kawasaki Versys 1000S pro zábavu
Peugeot Partner alias pešrot.
ex Hyundai Tuscon 1.6 TGDi alias tučnák
ex BMW F 800 GS
ex Ford Transit Connect T200 SportVan 1.8TDCi
ex Daewoo Leganza 2.0 16V CDX
http://planickasystem.webnode.cz
- alvin
- Kontaktovat uživatele:
mňa že sa konečne Gágaj Táraj Prďus nedostal do parlamentu Cocot Fiko mi ani tak nevadí,oni sú čert ako diabol všetci, Prďus mi je vyslovene fyzicky a na jeho hlasový prejav som priam patologicky alergický.

DACIA Sandero 1.0 SCe Arctica -"Šándor" , ex-HUNYADI GETZ 1.1i/2004,zvaný "Veľrybák" , predtým MATIZ 0.8/2003 alias  "Šunkovec", na ten nedám dopustiť, ešte predtým TICO SX (1996), okrem toho v minulosti  2x Opel ASTRA, SEAT IBIZA, Š100, Š120L

Petr S. píše:A co tě potěšilo,kokot Fico???Muco píše:Sorry-nechcem tu politiku roztierať ,lebo to nemá potom konca kraja

Ano! Potešil ma,že ide konečne do p..reč! A HZDS je už dúfam len zlým snom a zapíše sa do čiernej kroniky SR...

- Akri
- Kontaktovat uživatele:
Dnes me potesilo setkani s Vojtou po delsi dobe, bylo to fajn odpoledne, jen skoda, ze to tak rychle uteklo 

AKRI - (byl) Muž z Ria !
AKRI - (byl) Muž z Ria !   AVEOtici všech zemí, spojte se
 AVEOtici všech zemí, spojte se 
Pěkný den   

Já měl včera docela dobrej den Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k  Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok
 Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k  Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok   / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu
 / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu   Ale to je jedno ale výsledky dopadly dobře a to je důležitý
 Ale to je jedno ale výsledky dopadly dobře a to je důležitý   

Tak to mě potěšilo nejvíc 

No a jinak hlavně ať nám jezdí a nezlobí

Já měl včera docela dobrej den
 Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k  Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok
 Jeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k  Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok   / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu
 / Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu   Ale to je jedno ale výsledky dopadly dobře a to je důležitý

Jo jo Láďo máš pravdu včera jsem si to v podvečer hnal z Roztok u Prahy - centrum Prahy - cca 15km - tak v pohodě 20 minut a to jsem si říkal pátek večer - poprchává...jak kdyby auta vymřeli...jinak normálně když je zácpa tak není problém to jet hodinu!!To asi všichni Pražáci se hnali na BAHNA 2010 - prý tam bylo okolo 50 000 lidí....Topol píše:Pěkný den
Já měl včera docela dobrej denJeli jsme se ženou na kontrolu do IKEMu.Už cesta i když od Mělníku pršelo a v Praze taky a to člověk musí mýt oči opravdu na šťopkách,když jedete ve spičce kolem osmý ráno od hajdrichijády k Václaváku a dál a tři pruhy a k tomu samozřejmě křižovatky teď někteří janci jezdí z jednoho do druhýho ale projeli jsme v pořádku i když pomalu porád v rytmu valčíku /krok sun krok
/ Ono je to zruba asi patnáct km ale ty jsem projel za hodinu

Matizek modrej - jak jinak 5/2003 najeto 120 000 defend lock,radio Pioneer 2x airbag,posilovač,ABS,tónovaný skla,elektrika,central a navíc od 8/2010 čipnuté na 51KW!! - člen Matiz clubu č.27

Topol, tak Ti k tým dobrým výsledkom gratulujem a nech je to čím dalej len lepšie  

EX strieborná Leganza 1999 + LPG Lovato
Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05

Dacia Sandero 0,9TCe, Easy R, LPG STAG 05
- Vazoun
- Kontaktovat uživatele:
--------------------kesko píše:Topol, tak Ti k tým dobrým výsledkom gratulujem a nech je to čím dalej len lepšie
Ke gratulaci se přidávám a " Vladimíre " drž se
 zatím jsem také v pohodě
 zatím jsem také v pohodě   což mne také potěšilo
 což mne také potěšilo  
- 
				-peha-
- Kontaktovat uživatele:
Vládíku všetko nech sa v dobré obrátí a strašne sa tešíme až sa zasa uvidíme lebo aj pre mna je je chlapský stisk to najkrajšie a preto sa drž   Jo a hlavne aby to s Tebou vydržala Milenka tak aj jej prajeme to najlepšie.
 Jo a hlavne aby to s Tebou vydržala Milenka tak aj jej prajeme to najlepšie.
A držme sa všetci nech sa vždy stretávame v plnom množstve

Jo a hlavne aby to s Tebou vydržala Milenka tak aj jej prajeme to najlepšie.
 Jo a hlavne aby to s Tebou vydržala Milenka tak aj jej prajeme to najlepšie.A držme sa všetci nech sa vždy stretávame v plnom množstve