Moderátoři: Blue Lanos, pejee

Madari ?
 Madari ? 
   )
 ) 

O dvojitom občianstve je zbytočné rozprávať,ako bolo aj uplne zbytočné takúto kok..nu vymyslieť zo strany susedov(teda presnejšie Orbána) .
 O dvojitom občianstve je zbytočné rozprávať,ako bolo aj uplne zbytočné takúto kok..nu vymyslieť zo strany susedov(teda presnejšie Orbána) . 

Okrem toho-pred nedávnom dávali na STV reportáž o tom,ako to vnímajú ľudia a či by využili možnosť prijať občianstvo maďarské..
 Okrem toho-pred nedávnom dávali na STV reportáž o tom,ako to vnímajú ľudia a či by využili možnosť prijať občianstvo maďarské.. ) sa našiel iba jeden, že by to privítal.Ostatní to odmietli akýmito podobnými výrokmi:
 ) sa našiel iba jeden, že by to privítal.Ostatní to odmietli akýmito podobnými výrokmi: " (neviem,či si to videl-cca 2 týždne dozadu..)
  " (neviem,či si to videl-cca 2 týždne dozadu..) 

, u mňa sa to stáva uuuplneee bežne.A čo...mám sa hodiť pod lietadlo kvôli tomu ??
 , u mňa sa to stáva uuuplneee bežne.A čo...mám sa hodiť pod lietadlo kvôli tomu ??  

Rozhodně nechci vyvolávat flame a rozdmýchávat nacionalistické vášně, ale slyšel jsem, že Slovenčina vznikla tak, že ožralý Ľudovít Štúr překládal z ruštiny do češtiny...Jalan-Aajav píše:čo sa jazykovej príbuznost medzi slovenským a českým jazykom týka, to je mylná dojem vyvolaný dlhoročnou bilinguálnosťou nášho spoločného štátu a z toho vyplývajúcej silnej kultúrnej previazanosti. čo sa gramatiky a slovníka týka Slovenčina si je oveľa príbuznejšia s Chorvátštinou ako s Češtinou a Čeština si je najpodobnejšia myslím s Poľštinou.
 .
 .| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |