tak to je super napiš co jsi odpojil a přepojil,mě to automatický ofukování s klimou s... taky
 tak to je super napiš co jsi odpojil a přepojil,mě to automatický ofukování s klimou s... taky 
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 nevadí já počkám,super práce ale
 nevadí já počkám,super práce ale  
   mají to vyřešený špatně už z výroby,hlavně v timě fouká vzduch pořád na okna a jezdit pořád s klimou je pořádná spotřeba
 mají to vyřešený špatně už z výroby,hlavně v timě fouká vzduch pořád na okna a jezdit pořád s klimou je pořádná spotřeba 

Ale jooo, v pohode klidek.... uz cakam rok a pol odkedy mam auto, tak par dni je proti tomu prd... hlavne ze je riesenie a rad si pockam.iPavlosz píše:to xwing: přesně tak... dočkej času.

tak to je super,až budu mít čas a nebudou takový horka tak se do toho pustím
 tak to je super,až budu mít čas a nebudou takový horka tak se do toho pustím  
   s tím rámečkem kolem radia máš pravdu mě ten jeden zpodní bod nešel vyloupnout vůbec,ale před zimou to stihnu určitě,protože furt topit klimou mě přijde nenormální
 s tím rámečkem kolem radia máš pravdu mě ten jeden zpodní bod nešel vyloupnout vůbec,ale před zimou to stihnu určitě,protože furt topit klimou mě přijde nenormální  šikovnej klučina
 šikovnej klučina  
   budete s Barykem vrchní elektroinženýři na Avea
 budete s Barykem vrchní elektroinženýři na Avea  

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |