Moderátor: Blue Lanos

pojisteni pravni ochrany DAS
 pojisteni pravni ochrany DAS , z Prahy tak nič nebudú meniť. Ja im tvrdím, že premňa za mňa nech auto celé rozoberú ale chcem ho mať opravené. No ich prístup je asi radšej nič nerobiť, pokiaľ im to navypíše počítač, lebo dnes už mechanici nevedia nájsť závadu. Dnes je to výmena celkov a pokus omyl.
 , z Prahy tak nič nebudú meniť. Ja im tvrdím, že premňa za mňa nech auto celé rozoberú ale chcem ho mať opravené. No ich prístup je asi radšej nič nerobiť, pokiaľ im to navypíše počítač, lebo dnes už mechanici nevedia nájsť závadu. Dnes je to výmena celkov a pokus omyl. A samozrejme, že tem mechanik musí mať aj dôveru svojich šéfov aby keď povie, že je to prevodovka tak mu verili a nečakali kým sa rozsipe alebo, že im to ptvrdí nejaký orgán nad nimi.!!!!!!!!!!!!
  A samozrejme, že tem mechanik musí mať aj dôveru svojich šéfov aby keď povie, že je to prevodovka tak mu verili a nečakali kým sa rozsipe alebo, že im to ptvrdí nejaký orgán nad nimi.!!!!!!!!!!!!  Mne to však nepomôže. Som z toho všetkého nanič a asi ten Svěrákov film s Luďkem Sobotou je naozaj o realite a aj v dnešnej dobe tie úplatky platia, čo ma serie ani nevieš ako.!!!!!!!!!!!!!
  Mne to však nepomôže. Som z toho všetkého nanič a asi ten Svěrákov film s Luďkem Sobotou je naozaj o realite a aj v dnešnej dobe tie úplatky platia, čo ma serie ani nevieš ako.!!!!!!!!!!!!!  Naozaj si pripadám tak, že problémy s tým autom mám len ja, aspoň čo sa týka minimálne tohoto fóra.
 Naozaj si pripadám tak, že problémy s tým autom mám len ja, aspoň čo sa týka minimálne tohoto fóra. 

Všetko na ňom funguje ako má. Akurát mi odpadol znak z prednej masky. To lupkanie v riadení bola vadná tyč riadenia so svojim kĺbom. Tak preto tá zvolávačka. Chce to naozaj veľa trpezlivosti, nakoľko mechanici  naozaj len tápajú a hádajú čo by to mohlo asi byť. Elektronika poslúcha ako má. Snáď  by bolo treba vyriešiť tyčky stabilizátora, nakoľko pravidelne odchádzajú asi po 35000 km. Ja som už menil druhý krát. Musím vyzdvihnúť snahu p. Vaneka vedúceho servisu  MaH v Petržalke. Jedine čo sa mu dá vytknúť je len to, že to všetko trvalo veľmi dlho ale snaha bola. Dosť sa dá pripísať aj na vrub neskorému dodaniu náhradných dielov a zdĺhavému schvaľovaciemu procesu pre záručnu výmenu ND. Čo sa týka Fancaru, tak znovu musím povedať, že tam nebol záujem identifikovať skutočnú závadu a riešiť ju, nakoľko, ako som už asi povedal, auto som nekúpil od nich a oni pri záručných opravách nič nezarobia - to citujem vedúceho servisu.
 Všetko na ňom funguje ako má. Akurát mi odpadol znak z prednej masky. To lupkanie v riadení bola vadná tyč riadenia so svojim kĺbom. Tak preto tá zvolávačka. Chce to naozaj veľa trpezlivosti, nakoľko mechanici  naozaj len tápajú a hádajú čo by to mohlo asi byť. Elektronika poslúcha ako má. Snáď  by bolo treba vyriešiť tyčky stabilizátora, nakoľko pravidelne odchádzajú asi po 35000 km. Ja som už menil druhý krát. Musím vyzdvihnúť snahu p. Vaneka vedúceho servisu  MaH v Petržalke. Jedine čo sa mu dá vytknúť je len to, že to všetko trvalo veľmi dlho ale snaha bola. Dosť sa dá pripísať aj na vrub neskorému dodaniu náhradných dielov a zdĺhavému schvaľovaciemu procesu pre záručnu výmenu ND. Čo sa týka Fancaru, tak znovu musím povedať, že tam nebol záujem identifikovať skutočnú závadu a riešiť ju, nakoľko, ako som už asi povedal, auto som nekúpil od nich a oni pri záručných opravách nič nezarobia - to citujem vedúceho servisu.| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |