..rovno kukricu tam nasypem a na vyfuk vrecko a mam cerstve pukance priamo zo chevroleta...
 ..rovno kukricu tam nasypem a na vyfuk vrecko a mam cerstve pukance priamo zo chevroleta...  

Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi

KakosWRC píše:iste.....rovno kukricu tam nasypem a na vyfuk vrecko a mam cerstve pukance priamo zo chevroleta...

a aj dobre autiicko ide ..
  a aj dobre autiicko ide .. 
  .. da sa povedat ze spotreba bola cca 9Litrov co je sakra dost .. mozno keby som siel pomaly tak by bola aj spotreba ina ,,ale nechodte rychlo ked auticko si to ziada
 .. da sa povedat ze spotreba bola cca 9Litrov co je sakra dost .. mozno keby som siel pomaly tak by bola aj spotreba ina ,,ale nechodte rychlo ked auticko si to ziada  
  ))
)) asi začo sa to volá racing
 asi začo sa to volá racing  
 jasné že môže!!!!! ale jedine že si na to zvykne lebo ho rozmaznávaš!!!!!!ladinek píše:Takže najeto 12 000km,natankoval jsem na benzině 100 VERVA a rozdíl je cítit.Auto má živější rozjezd ,žádné pocukávání i ty otáčky mi připadnou že padají u rozjezdu líp.Jen nevím nemůže ten stooktanový benzín autu ublížit???

Kód: Vybrat vše
http://aveofanclub-sk.webnode.sk/o-nasladinek píše:Takže najeto 12 000km,natankoval jsem na benzině 100 VERVA a rozdíl je cítit.Auto má živější rozjezd ,žádné pocukávání i ty otáčky mi připadnou že padají u rozjezdu líp.Jen nevím nemůže ten stooktanový benzín autu ublížit???

Teť na  benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea
 Teť na  benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea  Je v tom nějaký velký rozdíl jak v jízdních vlastnostech, spotřebě atd.....
 Je v tom nějaký velký rozdíl jak v jízdních vlastnostech, spotřebě atd..... 
Scorpion.11 píše:Já se jen zeptám na takovou drobnostTeť na benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea
 aaale skus raz ten a raz ten a uvidíš
 aaale skus raz ten a raz ten a uvidíš 
Lucaso1 píše:Scorpion.11 píše:Já se jen zeptám na takovou drobnostTeť na benzinkách je k dostání Natural 95 a Ultra 95 .Tak by mě zajímalo zdali se může vzájemně míchat Natural 95 s Ultra 95, nebo se může stále používat či jen občas tankovat do Avea
ak budeš miešať nepocítiš znatelný rozdielaaale skus raz ten a raz ten a uvidíš

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |