http://scorpion11.rajce.idnes.cz/Sraz-O ... 010/#album
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

Důchodce to jo,ale náš slavnostní příjezd,ti někam zmizel.-peha- píše:No zdravotný stav sa mi zlepšuje takže som to konečne hodil semhle
http://pepino65.rajce.idnes.cz/DaewooCh ... OVEC_2010/
Len mi je strašne lúto dôchodcou v Čechách ktorí sa musia miesto obeda spokojiť s tvrdý chlebom......prispejme jim a do Manína jim dovezeme dáke klobásky nie

FB mám taky ,ale vůbec se v tom nevyznám
 FB mám taky ,ale vůbec se v tom nevyznám  
   pak si Vás tam najdu
 pak si Vás tam najdu 

bandolik píše:ahoj lidi super fotečky j mě fakt líto žejsem to už podruhé nestih na srazpřeji všem krásný den

.....snad to vyjde next year
  .....snad to vyjde next year  
Nejsi sám kdo se tomu bráníconpet píše:Tak já se FB pořád bráním , ale jste na dobrý cestě mě přesvědčit
 Manželka má založený účet,takže jsem se na fotky podíval,ale když vidím jaký je tam chaos a jak se tam přihlašuji další a další lidi co ani člověk nezná,takže pro mě eee
 Manželka má založený účet,takže jsem se na fotky podíval,ale když vidím jaký je tam chaos a jak se tam přihlašuji další a další lidi co ani člověk nezná,takže pro mě eee   Já se osobně spokojím s ICQ a Skype a tam si též pokecám s lidmi,které mám rád a i z kamarády odtud,kteří se připojí a klábosíme skoro denodenně
 Já se osobně spokojím s ICQ a Skype a tam si též pokecám s lidmi,které mám rád a i z kamarády odtud,kteří se připojí a klábosíme skoro denodenně  

Napsal jsi to naprosto přesně , jak to vidím i já. Dája má taky účet, tak když něco potřebuju tak jdu přes ní. Jinak tam hrála tu farmu, proseděla u toho dny a noci a nic z toho.Scorpion.11 píše:Nejsi sám kdo se tomu bráníconpet píše:Tak já se FB pořád bráním , ale jste na dobrý cestě mě přesvědčitManželka má založený účet,takže jsem se na fotky podíval,ale když vidím jaký je tam chaos a jak se tam přihlašuji další a další lidi co ani člověk nezná,takže pro mě eee
Já se osobně spokojím s ICQ a Skype a tam si též pokecám s lidmi,které mám rád a i z kamarády odtud,kteří se připojí a klábosíme skoro denodenně
 Ted už tam taky neleze protože se na ní vždycky vyvalí mraky žádostí či co HRUZA.
 Ted už tam taky neleze protože se na ní vždycky vyvalí mraky žádostí či co HRUZA. 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |