Lanos sedan s prednymi upravenymi svetlami. V nich mal cocku.
Nad tebou stal mam pocit novacik ak mas namysli lanosa 2 s naraznikmi, prahmy a svetlami ineho povodu
 tusim to bolo SC  od nas
 tusim to bolo SC  od nasModerátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11

tusim to bolo SC  od nas
 tusim to bolo SC  od nas
-------------------paja truhlik píše:Auvajsky to je mi lito tak skoda... chudak kolecko..
 /čau " Vazoun "
 /čau " Vazoun "  
 No, ale kolečko už konečně došlo a je na autí, takže zase honím parádu.
  No, ale kolečko už konečně došlo a je na autí, takže zase honím parádu.  

Sky mal namysli opravu nie kolesa ale inych veci, ktore bolo teba po naraze vymenit.paja truhlik píše:Něco takoveho jde opravit??? no tak davej odkaz na tu firmu mam taky 2 hliniky na opravu jsou jen trošku skšivene ohle po narazu na obrunik..

Díky Rebelovi za skvělou organizaci, Hanzymu za skleničky a vám všem za dobrou náladu, i když počasí bylo všelijaké. Ještě bych rád poděkoval zřejmě lomngimu z Aveo Clubu a požadal ho o kontakt. Bohužel už jsme se pak na srazu nedomluvili
 Díky Rebelovi za skvělou organizaci, Hanzymu za skleničky a vám všem za dobrou náladu, i když počasí bylo všelijaké. Ještě bych rád poděkoval zřejmě lomngimu z Aveo Clubu a požadal ho o kontakt. Bohužel už jsme se pak na srazu nedomluvili   Petr (Chevrolet)
 Petr (Chevrolet)Moc pěkné kolo, jak se Ti to proboha stalo? To jsou ta kola tak křehká nebo to byl tak velký náraz?SkylineGTR píše:To je pravda. Oprava vyšla, jako dovolená v Croatii na 10dní pro 2 osoby v apartmánu.No, ale kolečko už konečně došlo a je na autí, takže zase honím parádu.

Áha, fuj, úplně si dokážu představit Tvoje pocity, když se to stalo....SkylineGTR píše:to Ivan: V 80 km/h jsem trefil ten kus betonu, který leží před tím kolem. Je to kvádr 25x15x15 cm.

Pěkný denJarda. píše:Teď jsem si všiml že bych měl slavit jubileum-stý příspěvek.
Za ty roky nic moc, asi toho moc nenakecám.
Jarda-Loštice

Ale když jsem to četl tak jsem si vzpoměl na vtip tak jestli mohu sem
 Ale když jsem to četl tak jsem si vzpoměl na vtip tak jestli mohu sem   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |