VOLE
 VOLE  

Moderátor: Blue Lanos
dik za starost, ale muzu te uklidnit vse je jak ma bytjakub píše:nevim, jak to rict taktne, ale jestli vnimas nejake spolecne znaky sveho pytle a airbagu, zasel bych k doktorovi(ted nemyslim psychiatra
 Snad jednou po zihadle od vosy jsem malou podobnost pozoroval, ale to uz taky odnes cas
 Snad jednou po zihadle od vosy jsem malou podobnost pozoroval, ale to uz taky odnes cas  
moje trapna a evidentne nikoliv vtipna narazka mirila na to, ze pokud pytel airbagu ma napr. velikostne neco spolecneho s jeho pytlem, tak to by fakt na doktora byloVáclav Brousek píše:No tak Jakube,umíš se také trochu zasmát ????Vždyť přece o nic nejde.A posílat hned někoho k lékáři ?

nozabijec píše:dik za starost, ale muzu te uklidnit vse je jak ma bytjakub píše:nevim, jak to rict taktne, ale jestli vnimas nejake spolecne znaky sveho pytle a airbagu, zasel bych k doktorovi(ted nemyslim psychiatra
 , tak tos me uklidnil ...
, tak tos me uklidnil ... Taky takovy zajimavy a esteticky reseni. Utechou budiz, ze je to zakryty pod deklem a kdyz se na to nechces divat, tak nemusis. H
 Taky takovy zajimavy a esteticky reseni. Utechou budiz, ze je to zakryty pod deklem a kdyz se na to nechces divat, tak nemusis. H| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |