-------------------lomngi píše:Tento rok to budem určite ja ked to nestihnem umyť
Nic se neboj " odměny " vezu z Nového Boru a mycí houby to nejsou / doufám /
 ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
-------------------lomngi píše:Tento rok to budem určite ja ked to nestihnem umyť
 ahoj " Vazoun "
 ahoj " Vazoun "  
 ja jestli se mam zitra pustit do uklidu, kdyz uz mam tu dovolenou
 ja jestli se mam zitra pustit do uklidu, kdyz uz mam tu dovolenou 
Kde přesně je závora nevím, protože loni tam ještě nebyla. Na spanilku se to nějak vyřeší - byla by blbost, aby každý strkal kartu u závory. To se vyřeší na místě.solimx píše:ahoj,
jak je to s tou platenou vstupkou do arealu? A jak daleko a kde od rampy je recepcia na tu vstupku? To ked hromadne vydeme na spanilu jazdu to sa musime kazdy preukazat na rampe ? Este som tam nebol tak sa musim blbo pytat.
dik
M
dakujem za odpovedVojta píše:Kde přesně je závora nevím, protože loni tam ještě nebyla. Na spanilku se to nějak vyřeší - byla by blbost, aby každý strkal kartu u závory. To se vyřeší na místě.solimx píše:ahoj,
jak je to s tou platenou vstupkou do arealu? A jak daleko a kde od rampy je recepcia na tu vstupku? To ked hromadne vydeme na spanilu jazdu to sa musime kazdy preukazat na rampe ? Este som tam nebol tak sa musim blbo pytat.
dik
M

Tyhle ptákoviny teď neřeš - tohle se všechno řeší až na místě. To je stejné, jako kdybys chtěl vědět, u kterého stolu v hospodě budeš sedětsolimx píše:na krasnych foteckach v tomto vlakne vidno ze mate zihadla zaparkovane podla typu, kde najdem lanos sekciu v kempe ?

--------------------------momo6233 píše:no ako ideme aj zo slovenska? a kedy sa to zacina? aby som vedel kedy mam vyrazit
 se plánuje zahájení srazu v sobotu s presentací asi kolem 11.oo + - asi tak nějak to bylo napsané - hlavně v sobotu doražte v pohodě a s veselou myslí
 se plánuje zahájení srazu v sobotu s presentací asi kolem 11.oo + - asi tak nějak to bylo napsané - hlavně v sobotu doražte v pohodě a s veselou myslí   " Vazoun "
 " Vazoun "   těšíme se na všechny
 těšíme se na všechny   

Par ludi ide uz v piatok. Neviem teraz narychlo ake si mesto ale tusim ze asi PO.momo6233 píše:no ako ideme aj zo slovenska? a kedy sa to zacina? aby som vedel kedy mam vyrazit
Opravdu jen sem tamsolimx píše:v Brne je uz slnko a sem tam biely mracik

ahaaaa
  ahaaaa   nachadza sa na blizku alebo po ceste daka kvalitna pumpa na BA 95 a LPG? diky
  nachadza sa na blizku alebo po ceste daka kvalitna pumpa na BA 95 a LPG? diky   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |