čau idem si pozrieť dáký film lebo pred chvýlou sme mali cvičný výjazd vyhlásený kontrolou z kraja a aj sme si zafúkali do drakera
 čau idem si pozrieť dáký film lebo pred chvýlou sme mali cvičný výjazd vyhlásený kontrolou z kraja a aj sme si zafúkali do drakera   

tak dobrú noc všetkým dobrým ludkom
Moderátor: Blue Lanos

jinak snad se nebudes zlobit mam totiz slozity dotaz...
 jinak snad se nebudes zlobit mam totiz slozity dotaz...  kolik a kde vsude jsou cidla pro airbagy??? kamos me varoval at tu palubovku moc nerozdelavam ze on kdyby to zkusil u sveho VW Golf IV tak tam ma hodne velke riziko ze vrazi do cidla a airbag mu vystreli coz je pomerne nebezpecne ze?
  kolik a kde vsude jsou cidla pro airbagy??? kamos me varoval at tu palubovku moc nerozdelavam ze on kdyby to zkusil u sveho VW Golf IV tak tam ma hodne velke riziko ze vrazi do cidla a airbag mu vystreli coz je pomerne nebezpecne ze?  

no moc sa mi to nechce robit
  no moc sa mi to nechce robit 

zatial v pohode nefučí len sa mi to praská pod tou foliou no a ona to drží pohromade
 zatial v pohode nefučí len sa mi to praská pod tou foliou no a ona to drží pohromade   Té plastové po čase zase slnko povykrúca presne tak ako s tyma ofukamy na predné sklo
 Té plastové po čase zase slnko povykrúca presne tak ako s tyma ofukamy na predné sklo 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |