....hned zítra se na to vrhu
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 přidej nám pak foto potahů ať se taky pokocháme
 přidej nám pak foto potahů ať se taky pokocháme 
 ). Navíc nemám momentálně čas. Musím ale zkonstatovat, že vypadají dooost dobře!!!
). Navíc nemám momentálně čas. Musím ale zkonstatovat, že vypadají dooost dobře!!! 
   Máš je od autopotahy MAD  ?? já je tam taky objednal pímo na míru a fuška to byla jak prase,
 Máš je od autopotahy MAD  ?? já je tam taky objednal pímo na míru a fuška to byla jak prase,  
   hlavně ty hlavový opěrky,mám ale ty obyč klassic colection ,ty lepší byly už moc drahý,sedí tam ale super,těším se už na foto ať se daří
 hlavně ty hlavový opěrky,mám ale ty obyč klassic colection ,ty lepší byly už moc drahý,sedí tam ale super,těším se už na foto ať se daří  

.
. jj super!!! já za ně dal 5600kč
 jj super!!! já za ně dal 5600kč   to byla paleta
 to byla paleta  ,ale vydrží dýl než já
  ,ale vydrží dýl než já  v barvě auta je nemám,protože mám žlutý a to by bylo hned špinavý,tak jsem pořídil modrý ať to ladí  a krásně se čistí
 v barvě auta je nemám,protože mám žlutý a to by bylo hned špinavý,tak jsem pořídil modrý ať to ladí  a krásně se čistí  

na facebooku nejsem nevím ani co to je
 na facebooku nejsem nevím ani co to je  ale zjistím a podívám se
 ale zjistím a podívám se 
Jojo modrá je dobrá...Mydecember píše:Tak ani Rajče nefunguje. Takže odkaz z FB: http://www.facebook.com/album.php?aid=2 ... 6718630280 ....až budu mít čas tak vyfotím lepší fotky.

Koukam jak vzdy hezky barevne sladena s autem na fotkachMydecember píše:Fotky jsou v podpisu dole ....až budu mít čas tak vyfotím lepší fotky.

No, jasně, vždycky se snažím ladit
  No, jasně, vždycky se snažím ladit   Pak nám to spolu víc sluší
  Pak nám to spolu víc sluší  
 jj modra je dobra
 jj modra je dobra 

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |