---------------------peha- píše:Sandruš Ty pivo Já čaj a bude sa spievať

Hele Hanzy nevieš dobehnúť na legyne aby sme to mrňousím natreli

He,he,
 stejně nakonec se někdo z " Leganzáků " odhlásí a mrn'ata zase obhájí prvenství
 stejně nakonec se někdo z " Leganzáků " odhlásí a mrn'ata zase obhájí prvenství   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Poky Ul, Scorpion.11
---------------------peha- píše:Sandruš Ty pivo Já čaj a bude sa spievať

Hele Hanzy nevieš dobehnúť na legyne aby sme to mrňousím natreli

stejně nakonec se někdo z " Leganzáků " odhlásí a mrn'ata zase obhájí prvenství
 stejně nakonec se někdo z " Leganzáků " odhlásí a mrn'ata zase obhájí prvenství   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

--------------------------FoXo píše:nevymyslaj a pridi:)
Vsak neboj niekto ta pred dverami uchyli zober si spacak
 podle organizátorů je stále dosti místa ve zděnné ubytovně
 podle organizátorů je stále dosti místa ve zděnné ubytovně   alesponˇjak jsem naposledy hovořil s " Rebelem " tak to tak je -
 alesponˇjak jsem naposledy hovořil s " Rebelem " tak to tak je -   čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

------------------alvin píše:Určite to vyjde lacnejšie,bez "vysokohorskej prirážky". vôbec v Olšovci som nepil čapáka z hospody,tak ani neviem čo tam čapujú,za to v maníne bývaleho Olšavana,teraz Janáčka
http://www.pivovar-janacek.cz/
 tak na Olšovci si čapáka v klidu koupíš a dokonce 2 druhy
 tak na Olšovci si čapáka v klidu koupíš a dokonce 2 druhy   ale nepamatuji si značky těch čepovaných pivíček
 ale nepamatuji si značky těch čepovaných pivíček   dám si s Vámi
 dám si s Vámi   ahojky " Vazoun "
 ahojky " Vazoun "   

vážení kolegáčci a kolegyně
 vážení kolegáčci a kolegyně   jsem velice překvapený,že se se na hlavní sraz Chevy/Daewoo - nepřihlásil jediný zástupce " SPARKA "
 jsem velice překvapený,že se se na hlavní sraz Chevy/Daewoo - nepřihlásil jediný zástupce " SPARKA "   Vždytˇsnad už mají dokonce své zastoupení na tomto forů,či snad ne ??? Kolegyně " Jajuško "
 Vždytˇsnad už mají dokonce své zastoupení na tomto forů,či snad ne ??? Kolegyně " Jajuško "   tak jak je to vlastně se Sparkařema
 tak jak je to vlastně se Sparkařema    

čau " Vazoun "
 čau " Vazoun "  

A keď nie počtom tak alespon velkosťou a patrí k nám aj Sandruška huráááá

tato barva se mi moc nelíbí, právě proto, že si myslím, že ji bude chtít každý narozdíl od naší hnědé metalízy..
 tato barva se mi moc nelíbí, právě proto, že si myslím, že ji bude chtít každý narozdíl od naší hnědé metalízy..   

Už si tady fakt připadám jak u blbých, nic proti, ale že už nemohu ani jmenovat osoby, když je nijak neosočuji, tak to už je na mě moc....Vazoun píše:Zdravím všechny na foru a přeji hezký den ...vážení kolegáčci a kolegyně
jsem velice překvapený,že se se na hlavní sraz Chevy/Daewoo - nepřihlásil jediný zástupce " SPARKA "
Vždytˇsnad už mají dokonce své zastoupení na tomto forů,či snad ne ??? Kolegyně " Jajuško "
tak jak je to vlastně se Sparkařema

čau " Vazoun "

Vlastně i Slovensko je zahraničí....PeterF píše:Ahojte ja sa tiez nemozem zucastnit budem v zahranici.Tak hadam aspon Manin sa podari a uvidime sa tam.

-peha- píše:No Já hlavne dúfam že zvíťazí Legynky

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |