http://kultura.sme.sk/c/5169899/vo-veku ... oucka.html
Moderátoři: Blue Lanos, pejee

tak chlapci a kolegové
  tak chlapci a kolegové   tak já osobně bych to neuměl zhodnotit lépe
 tak já osobně bych to neuměl zhodnotit lépe   a plně se s oběma ztotožnuji
 a plně se s oběma ztotožnuji   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "   a už asi nemůžeme očekávat zlepšení
  a už asi nemůžeme očekávat zlepšení   

.
 . 

,z toho 1.už sa požívajú len repráky,mám ch tu pekne na stole,nechal som ho v mojom byte podnájomníkom,ale ani tí už ten pôvodny PC nepoužívajú,pochádza ešte z r.1999,iba centrálka bola modernizovaná v r.2002,ja som ho zdedil v r.2006,ke´d si brat kúpil nový,dovtedy som na ňom hosťoval u našich.
Zas v 1975 bola 9.3. požiar v loggiovom dome oproti odbočke k autobusovej stanici,kto pozná Nitru a hasiči mali problém s výškovou technikou,to som už spomínal.
 ,z toho 1.už sa požívajú len repráky,mám ch tu pekne na stole,nechal som ho v mojom byte podnájomníkom,ale ani tí už ten pôvodny PC nepoužívajú,pochádza ešte z r.1999,iba centrálka bola modernizovaná v r.2002,ja som ho zdedil v r.2006,ke´d si brat kúpil nový,dovtedy som na ňom hosťoval u našich.
Zas v 1975 bola 9.3. požiar v loggiovom dome oproti odbočke k autobusovej stanici,kto pozná Nitru a hasiči mali problém s výškovou technikou,to som už spomínal.  

Dúfam,že aj Docent,ktorý sa tu už dávnejšie nezval,má rozvod úspešne za sebou
 Dúfam,že aj Docent,ktorý sa tu už dávnejšie nezval,má rozvod úspešne za sebou 
 přátelé tak dnešním dnem mám také takové malé " Výročí " jsem dopisovatelem na tomto foru - 4 roky
 přátelé tak dnešním dnem mám také takové malé " Výročí " jsem dopisovatelem na tomto foru - 4 roky    zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  
Počkej na Olšovci.Vojta píše:Jenže tohle byl hecbjes_des píše:.... že spousta lidí si myslí to, co tady napsal Vojta.

Kdo mě zná, tak to ví.

---------------------alvin píše:Dnes máme smutné 20. výročie od tzv.českého Kaprunu,na trati Tanvald - Železný Brod,pre posádku a 12,cestujúcich vlaku č.6302 (M152.0280) to bola posledná cesta,ako aj pre samotná vozidlo.
http://cdpardubice.blog.cz/0606/1990-nestesti-spalov
 dobře to sleduješ
 dobře to sleduješ   ty náš kronikáři
  ty náš kronikáři   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |