strieborná
 strieborná  no a ešte bohvie aká tu bude no ale ja moc písanie nemám rád skôr foto no a tu je podsvietenie bas reflex.otvorov no to ešte nemáš
 no a ešte bohvie aká tu bude no ale ja moc písanie nemám rád skôr foto no a tu je podsvietenie bas reflex.otvorov no to ešte nemáš  

Moderátor: Blue Lanos
 strieborná
 strieborná  no a ešte bohvie aká tu bude no ale ja moc písanie nemám rád skôr foto no a tu je podsvietenie bas reflex.otvorov no to ešte nemáš
 no a ešte bohvie aká tu bude no ale ja moc písanie nemám rád skôr foto no a tu je podsvietenie bas reflex.otvorov no to ešte nemáš  

čo
 čo 

No a hlavne je to novinka a má odnímatelný dysplay a to už je paráda no ješte neviem čo všetko dokáže ale je dobré  a hlavne to Legynke sluší - ako nová palubka
 No a hlavne je to novinka a má odnímatelný dysplay a to už je paráda no ješte neviem čo všetko dokáže ale je dobré  a hlavne to Legynke sluší - ako nová palubka   

a je to 2din či 1
 a je to 2din či 1  

teraz som bol rýchlejší ja hahahah
 teraz som bol rýchlejší ja hahahah Zatial je tam Saturnin a Avatar
 Zatial je tam Saturnin a Avatar   

PROSIIIM
  PROSIIIM 
 no malinká změna mé fotky
 no malinká změna mé fotky 

No ješte sa s tím potrápim ta potvorka je dovoz z Nemecka lebo tu sa predáva typ 720 a 820 no a tohle je asi týždnová novinka JVCčka a tak ano diplodokus ani nikdo nemá srozumitelný návod tak ho pomali prekladám z francužniny lebo to je originál ale v rádiu je asi 10 jazykov takže tam mám england
 No ješte sa s tím potrápim ta potvorka je dovoz z Nemecka lebo tu sa predáva typ 720 a 820 no a tohle je asi týždnová novinka JVCčka a tak ano diplodokus ani nikdo nemá srozumitelný návod tak ho pomali prekladám z francužniny lebo to je originál ale v rádiu je asi 10 jazykov takže tam mám england   

No tak to joo
  No tak to joo  zitra se na to těšim
  zitra se na to těšim   jinak co řikáš na nové foto?? vypada líp?? jen mi tam vadí zpětné u řidiče už by to chtělo přestříkat
  jinak co řikáš na nové foto?? vypada líp?? jen mi tam vadí zpětné u řidiče už by to chtělo přestříkat 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |