A neb jak říkám mnoho věcí na malé auto ale zatím sem tam vždy dostal co jsem potřeboval
 A neb jak říkám mnoho věcí na malé auto ale zatím sem tam vždy dostal co jsem potřeboval 
Moderátoři: Blue Lanos, pejee, Jajuska95

navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..

Fitty píše:navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..

Tic Tak je krásné autko
  Tic Tak je krásné autko  
   jen tak dále..Jedeš do Vyškova

děkuju ne nejedu sezonu už mám naplánovanou a krom daewoo srazu pokud se nerozhodnu jinak na moravu na sraz nejedusandruš píše:Fitty píše:navadí stejně to není zapojený zatím ale já to mám spíš kvůli xenonůmJajuska95 píše:Taky gratulujem.. ale neodpustím si poznámku na to denní svícení, tfuj, ty už to máš taky?? Dneska, když jsme jeli z nákupu, tak za námi jel Forman a měl puštěné jen denní svícení, absolutně nešel vidět a ještě k tomu pršelo.. Na autě to teda mít nechci.. Promiň Fili, že jsem ti tady napsala OT..
Chlape

Tic Tak je krásné autko

Fakt paráda.
 Fakt paráda.  

G R A T U L U J E M
 G R A T U L U J E M   

všímej si víc fotekWoyta píše:Neprehanis to ponekud s tim snizovanim?
Moje hracka sedi o par cm vyse a uz hodne sleduju diry na silnici.
 zadek je hotov a pracuje se na předku
 zadek je hotov a pracuje se na předku 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |