)a po extempóre z ledkami pri ktorých síce bolo bielé svetlo ale von z auta nebolo vidno nič a tak som zháňal dačo do žlta a našťastie som sa stretol s KoniQ a tem mi pomohol to vyriešiť
 )a po extempóre z ledkami pri ktorých síce bolo bielé svetlo ale von z auta nebolo vidno nič a tak som zháňal dačo do žlta a našťastie som sa stretol s KoniQ a tem mi pomohol to vyriešiť   

A tady je vidno rozdiel

Moderátor: Blue Lanos

A pokud mám zapálené xenonx tak mi aj tak svietí len ledky vpod hmlovkami a to je dostatočne bielé
 A pokud mám zapálené xenonx tak mi aj tak svietí len ledky vpod hmlovkami a to je dostatočne bielé   

Ze dat klasicke biele a nie zlte
 Ze dat klasicke biele a nie zlte 

Ešte inak to mám popoísať alebo čo
 Ešte inak to mám popoísať alebo čo  

A žiarovky sú tam Diadém aby to nebolo oranžové
 A žiarovky sú tam Diadém aby to nebolo oranžové   

Drží sa skvelo mám ju pri sebe aj teraz
 Drží sa skvelo mám ju pri sebe aj teraz  
 ja chcem dat niečo také okolo hmloviek
 ja chcem dat niečo také okolo hmloviek 
No teraz by si mal mat niečo iné pri sebe-peha- píše:A dneska došlo tohle takže zajtra sa to bude rezať a hupky dupky ju tamDrží sa skvelo mám ju pri sebe aj teraz

No zásobička je už doma takže som spokojný
 No zásobička je už doma takže som spokojný 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |