inak rozpisal som to preto aby ludia vedely ako chodia a aku maju cakat spotrebu ale ked to prepocitame na € tak sme jasny favoriti
mal som aj skodu favorit na lpg a ta mala tiez spotrebu 10 litrou a konfort nikde ani pred autom ani v aute

Moderátor: Blue Lanos

že by propouštěli vstřiky? Co s tím? Odpojit čerpadlo?
 že by propouštěli vstřiky? Co s tím? Odpojit čerpadlo? 

ale možná je to i tím, že tam jde trochu toho benzínu, ne?
  ale možná je to i tím, že tam jde trochu toho benzínu, ne?  

jen kdyz mi lega v zime prepinala az po kilometru tak jsem za nim byl a snizil mi v ridici jednotce plg teplotu ze 30 stupnu na 27 ted uz prepina temer ihned. take mam problem s otackami pri jizde na volnobeh litaji cca 1 300 az 1 900 nevim proc ale peha tu pise ze to muze byt krokovy motorek -musim promazat
  jen kdyz mi lega v zime prepinala az po kilometru tak jsem za nim byl a snizil mi v ridici jednotce plg teplotu ze 30 stupnu na 27 ted uz prepina temer ihned. take mam problem s otackami pri jizde na volnobeh litaji cca 1 300 az 1 900 nevim proc ale peha tu pise ze to muze byt krokovy motorek -musim promazat  to jsem se docetl na foru jen se mi stalo ze jsem ujel 20 km a najednou mi stoupla teplota motoru a na Lpg mi bezely jen 3 valce kdyz jsem se pak ptal v servisu tak mi rekli ze nevedi ted se pri jizde snazim nevyrazovat a tento problem uz nejak nemam.
 to jsem se docetl na foru jen se mi stalo ze jsem ujel 20 km a najednou mi stoupla teplota motoru a na Lpg mi bezely jen 3 valce kdyz jsem se pak ptal v servisu tak mi rekli ze nevedi ted se pri jizde snazim nevyrazovat a tento problem uz nejak nemam.
 No a o tom krokáči tak ano môže to robiť ale už si tam v tej sekcii o krokáči a aj ta rada s tech. benzinom je správná on by mal chodiť uplne sám a nie nasilu tedy je tam trocha tlaku ale von a dnu chodí plynule a pokud nie je buť sino znečistený alebo fuč
 No a o tom krokáči tak ano môže to robiť ale už si tam v tej sekcii o krokáči a aj ta rada s tech. benzinom je správná on by mal chodiť uplne sám a nie nasilu tedy je tam trocha tlaku ale von a dnu chodí plynule a pokud nie je buť sino znečistený alebo fuč   No a o blinkroch Ti pošlem SZ pokud nájdem to kde som to písal alebo Ti to opíšem nanovo
 No a o blinkroch Ti pošlem SZ pokud nájdem to kde som to písal alebo Ti to opíšem nanovo   No pokud by si dorazil na stretko dozvieš sa viac ono pokecať a ukázať je lepšie ako písať
 No pokud by si dorazil na stretko dozvieš sa viac ono pokecať a ukázať je lepšie ako písať  
 vam vsem dekuji za psane rady jen jsem ve vzduch.kapse jak je nad krokacel nasel hafo oleje ale diky palikxovi kteremu jsem vydesene volal je uz vse OK za to mu tu dekuji
 vam vsem dekuji za psane rady jen jsem ve vzduch.kapse jak je nad krokacel nasel hafo oleje ale diky palikxovi kteremu jsem vydesene volal je uz vse OK za to mu tu dekuji   jinak bych ne nejaky sraz jel moc rad akorad jsem nepostrehl kdypak se kona a kde:( (je mozne ze je to tu nekde napsane ale ja ne a ne to najit
 jinak bych ne nejaky sraz jel moc rad akorad jsem nepostrehl kdypak se kona a kde:( (je mozne ze je to tu nekde napsane ale ja ne a ne to najit  )
 ) 

M.T.M. s.r.l.      N.      lotto    BRC GENIUS mam to napsane na smesovaci vepredu...
  M.T.M. s.r.l.      N.      lotto    BRC GENIUS mam to napsane na smesovaci vepredu... 
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |