Je to odměna za práci

Jajuska95 píše:Prodejce Srba v Praze-Modřanech mohu jen doporučit, velice ochotní.. Zítra tam už bude nachystaný náš Spark a už jen čekáme na techničák, ale nejpozději v pondělí frčíme do Prahy pro Sparka, pak dáme fotečky
Moderátor: Blue Lanos

Jajuska95 píše:Prodejce Srba v Praze-Modřanech mohu jen doporučit, velice ochotní.. Zítra tam už bude nachystaný náš Spark a už jen čekáme na techničák, ale nejpozději v pondělí frčíme do Prahy pro Sparka, pak dáme fotečky
 takže budu jen doporučovat, kdežto mě zklamal autosalon Dědek, ze začátku fajn, ale pak to bylo vnucování a to já nemám ráda..
  takže budu jen doporučovat, kdežto mě zklamal autosalon Dědek, ze začátku fajn, ale pak to bylo vnucování a to já nemám ráda.. 
Pivson píše:Děkujeme za pochvalu, to opravdu potěší.
Je to odměna za práci
Ahoj, ty tam děláš?Pivson píše:Děkujeme za pochvalu, to opravdu potěší.
Je to odměna za práci
 ale jako team a celkově opravdu děkujeme.
 ale jako team a celkově opravdu děkujeme.Jajuska95 píše:Já jsem byla naprosto spokojená.. Příjemný prodejce, ochotný, se vším poradil.. Pěkná prodejna, dokonce jsme si vyzkoušeli i Captivutakže budu jen doporučovat, kdežto mě zklamal autosalon Dědek, ze začátku fajn, ale pak to bylo vnucování a to já nemám ráda..
Pivson píše:Děkujeme za pochvalu, to opravdu potěší.
Je to odměna za práci
Ivo R. píše:Ahoj, ty tam děláš?Pivson píše:Děkujeme za pochvalu, to opravdu potěší.
Je to odměna za práci
To jsi měl napsat hnedPivson píše:Ano pracuji

,myslíš, že ten tech. průkaz bude v pondělí?
 ,myslíš, že ten tech. průkaz bude v pondělí? tajnej ... ne mělo by to být vše v pondělí připravené
 tajnej ... ne mělo by to být vše v pondělí připravené 
Ivo R. píše:To jsi měl napsat hnedPivson píše:Ano pracuji
,myslíš, že ten tech. průkaz bude v pondělí?

-----------------------Ivo R. píše:Tak bezva a pozdravuj kolegu
 ano přátelé,za dobrou práci se musí umět poděkovat
 ano přátelé,za dobrou práci se musí umět poděkovat   zdraví " Vazoun "
 zdraví " Vazoun "  

Ivo R. píše:Tak bezva a pozdravuj kolegu

)
 ) 

Já moc na zelenou nejsem, my jsme se původně chtěli bílého, ale měli jsme další požadavek a to výbava LS nebo LS PLUS a v té výbavě tam byl buď hnědý LS a nebo tmavě modrý LS PLUS, takže zvítězila jednoznačně hnědá i když je to ta nižší výbava, tak přesto nám to nevadí a bohatě nám stačí, základní výbavu bych určitě nechtěla..
  Já moc na zelenou nejsem, my jsme se původně chtěli bílého, ale měli jsme další požadavek a to výbava LS nebo LS PLUS a v té výbavě tam byl buď hnědý LS a nebo tmavě modrý LS PLUS, takže zvítězila jednoznačně hnědá i když je to ta nižší výbava, tak přesto nám to nevadí a bohatě nám stačí, základní výbavu bych určitě nechtěla..  A já se za to nestydím, pokaždé když přicházím ke Sparkovi, tak se usměju a vzpomenu si, že ještě necelé 3 týdny zpět jsem o tomhle autíčku jen snila..
  A já se za to nestydím, pokaždé když přicházím ke Sparkovi, tak se usměju a vzpomenu si, že ještě necelé 3 týdny zpět jsem o tomhle autíčku jen snila..  
| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |