nebo mu to vleze do hlavy a pak s ním nevydržím
  nebo mu to vleze do hlavy a pak s ním nevydržím   Je vidět,že si s tým pěkně pohrál i nablýskal
 Je vidět,že si s tým pěkně pohrál i nablýskal  
Moderátoři: Blue Lanos, Scorpion.11, lomngi
 nebo mu to vleze do hlavy a pak s ním nevydržím
  nebo mu to vleze do hlavy a pak s ním nevydržím   Je vidět,že si s tým pěkně pohrál i nablýskal
 Je vidět,že si s tým pěkně pohrál i nablýskal  

Ahoj scorpion11,nafoť taky auti a prdni ho sem
 Ahoj scorpion11,nafoť taky auti a prdni ho sem  , ať se taky pokochám
  , ať se taky pokochám  chrom doplňky a červeňákem
  chrom doplňky a červeňákem  

Chromu není nikdy dost pokud je to decentně a vkusnějamal89 píše:chlapi troska dost toho chromu podla mna

Děkujem za schváleníjamal89 píše:tak chlapi chromujte teeeeda
 ale osobně já jsem už dochromoval-to co mám já mi stačí
 ale osobně já jsem už dochromoval-to co mám já mi stačí   je to decentní a vkusný(aspoň můj názor)
 je to decentní a vkusný(aspoň můj názor) 
-----------------------------Scorpion.11 píše:Děkujem za schváleníjamal89 píše:tak chlapi chromujte teeeedaale osobně já jsem už dochromoval-to co mám já mi stačí
je to decentní a vkusný(aspoň můj názor)
 není nad to se pochválit sám
  není nad to se pochválit sám   když už to neudělají ti druzíííí
 když už to neudělají ti druzíííí   vidˇ
 vidˇ   ale opravdu máš ty úpravy pěkné
  ale opravdu máš ty úpravy pěkné   a nepřehnané
  a nepřehnané    - čau " Vazoun "
  - čau " Vazoun "  
wáááááááájamal89 píše:a co tak toto???

to je modré osvícení kufru?
 to je modré osvícení kufru?  

Druhá otázka je jest-li se to bude druhým líbit a nebo to pohaní
 Druhá otázka je jest-li se to bude druhým líbit a nebo to pohaní  Kritika je a bude pořád a každému se člověk nezavděčí
 Kritika je a bude pořád a každému se člověk nezavděčí   
  a vše bylo v základní vybavení auta a nikdo se tehdy nad tým nezastavoval a to měla i krásné chromové puklice(jako kluk jsem to otcovi každý víkend leštil,aby se to třpytilo)
 a vše bylo v základní vybavení auta a nikdo se tehdy nad tým nezastavoval a to měla i krásné chromové puklice(jako kluk jsem to otcovi každý víkend leštil,aby se to třpytilo)  

No nebyla to krása,když se to pěkně umylo a naleštilo jak se to perfektně třpytilo
 No nebyla to krása,když se to pěkně umylo a naleštilo jak se to perfektně třpytilo   

| Naše další fóra: | astra-g.cz | opel-astra-h.cz | astra-j.cz | opel-forum.cz | hyundaiclub.net | club-fiat.com | kia-club.net | suzuki-forum.cz |